old&ugly
Well-known member
Hajde što se ja ložim na SiG, matori prdonja, ali ti u naj godinama, pred tobom je svijet idi čovječe, seksaj, a ti se usidrio kod nje kao da je jedinaNisam Vntr, majke mi nisam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hajde što se ja ložim na SiG, matori prdonja, ali ti u naj godinama, pred tobom je svijet idi čovječe, seksaj, a ti se usidrio kod nje kao da je jedinaNisam Vntr, majke mi nisam.
Ovo je najbolji savjet dosadaHajde što se ja ložim na SiG, matori prdonja, ali ti u naj godinama, pred tobom je svijet idi čovječe, seksaj, a ti se usidrio kod nje kao da je jedina
Pa nista mu ne fali kod mene... To ti jeOvo je najbolji savjet dosada
Pa V naravnoDa li Mare i ja ili V i ja?
Istina, vjerojatno bolji sex nije imao, ali to ti je kao da si pio Plavac mali a nisi probao Dingač PotomjePa nista mu ne fali kod mene... To ti je
Slažem se. BravoIli Ivan Dolac
On ne trazi ekskluzivu.. On trazi ono sto ima kod mene, zato se i vraca...Doci cemo i do tih ekskluziva..samo polako ..
Naci cemo mu pravu curu.
Onda odi spavaj. Koliko možeš pričat.Ekipa, lako se vam zajebavati do jutra, vam treba 2-3 sata sna ameni barem 6.
Jbg V ja mogu samo pričat, a ti možeš i jebat i ja tebi ne prigovaram, ali iz kolegijalnosti idem u krpe.Onda odi spavaj. Koliko možeš pričat.
Laka ljudiJbg V ja mogu samo pričat, a ti možeš i jebat i ja tebi ne prigovaram, ali iz kolegijalnosti idem u krpe.
Laka vam noć
On nije bio kod puno cura.. pobogu pa glavna konkurencija ti je pantera...e da je bio kod nine rudes ili Leone( skoro pa savrsenstvo) druga bi to pjesma bila.. ali bit ce prilikaOn ne trazi ekskluzivu.. On trazi ono sto ima kod mene, zato se i vraca...
Al ja mu nikad necu biti cura
On nije ti i ne trazi ono sto ti trazisOn nije bio kod puno cura.. pobogu pa glavna konkurencija ti je pantera...e da je bio kod nine rudes ili Leone( skoro pa savrsenstvo) druga bi to pjesma bila.. ali bit ce prilika
Ko je ta Nina Rudeš?On nije bio kod puno cura.. pobogu pa glavna konkurencija ti je pantera...e da je bio kod nine rudes ili Leone( skoro pa savrsenstvo) druga bi to pjesma bila.. ali bit ce prilika
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|