Vodis Venturu. Dogovoreno?Kako Oldie zna.. Jbt vec sam isplanirala i ljetovanje i mjesto i plazu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vodis Venturu. Dogovoreno?Kako Oldie zna.. Jbt vec sam isplanirala i ljetovanje i mjesto i plazu...
Pa jel isti odnos kao što je bio i prije?A neee ventura zna nas odnos i granicu, sve mu je jasno ili se bar pravi
Nakupilo se iskustva kroz godine, jbg država plaćala i moglo seKako Oldie zna.. Jbt vec sam isplanirala i ljetovanje i mjesto i plazu...
Ali to je tvoja briga.. Ja idem da uzivam i pecem se na suncu sama..Vodis Venturu. Dogovoreno?
Topina, hodajuca enciklopedijaNakupilo se iskustva kroz godine, jbg država plaćala i moglo se
Ne brigaj Ventura... dovest cemo mi Millu..ima da te ljubi cjelo ljetoAli to je tvoja briga.. Ja idem da uzivam i pecem se na suncu sama..
Pa da ali u nasem odnosu nema emocijaPa jel isti odnos kao što je bio i prije?
Omg radno ljetoNe brigaj Ventura... dovest cemo mi Millu..ima da te ljubi cjelo ljeto
I još njih par iz Odese ako trebaNe brigaj Ventura... dovest cemo mi Millu..ima da te ljubi cjelo ljeto
Sta nisi rekla da ti to radis iz strasti i s emocijama???Pa da ali u nasem odnosu nema emocija
A Dalmatinke nista ha.. Jebes ukrajinke ppred dalmatinkiI još njih par iz Odese ako treba
Ne s takvim emocijama jbt..prosto uzivanje u seksu.. Bez ljubavi...Sta nisi rekla da ti to radis iz strasti i s emocijama???
Vntr se riješio domaćih cura, samo internazionaleA Dalmatinke nista ha.. Jebes ukrajinke ppred dalmatinki
nema boljih od dalmatinke...ali dok se Ventura s njima dogovori ode lijeto, dode zima...A Dalmatinke nista ha.. Jebes ukrajinke ppred dalmatinki
A s obzirom da je to kod ventya nemoguce rekla sam mu da trazi dalje..Ne s takvim emocijama jbt..prosto uzivanje u seksu.. Bez ljubavi...
Pa to i Ventura trazi...pa nece te valjda zenitNe s takvim emocijama jbt..prosto uzivanje u seksu.. Bez ljubavi...
Zato ti ides da pricas umjesto njeganema boljih od dalmatinke...ali dok se Ventura s njima dogovori ode lijeto, dode zima...
Ne pasemo si jbg.. Imao je sigurno u planu.Pa to i Ventura trazi...pa nece te valjda zenit
Hm, ima tu nešto, ali kolega, pa doći će s iskustvomnema boljih od dalmatinke...ali dok se Ventura s njima dogovori ode lijeto, dode zima...
Kao da su dalmatinke neiskusneHm, ima tu nešto, ali kolega, pa doći će s iskustvom
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|