Sisata i guzata
Well-known member
I kaj zvat ce ju u Ukrajinu..Imam i privatni broj od mile ukrajinke...ako hoces ventura
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I kaj zvat ce ju u Ukrajinu..Imam i privatni broj od mile ukrajinke...ako hoces ventura
Da zena misli wtfI kaj zvat ce ju u Ukrajinu..
Pa koja si ti pizda, ti bi i dva oka u glavi posvađala.Pa vec te prodao za patka..
Pa nisam ja tu nista krivaPa koja si ti pizda, ti bi i dva oka u glavi posvađala.
Nek ju pozove u goste...lijeti nek ju seta po hrv. obali. Mislim da bi brzo kupila kartu za HrDa zena misli wtf
Pa bacaš kost među Vntr i MarijolePa nisam ja tu nista kriva
Da.. U Ukrajini nema muskaracaLjubav na daljinu...Nek ju pozove u goste...lijeti nek ju seta po hrv. obali. Mislim da bi brzo kupila kartu za Hr
Kako???? Obojica su mi dragiPa bacaš kost među Vntr i Marijole
Šta će mi ona. Ne zanima me.Imam i privatni broj od mile ukrajinke...ako hoces ventura
Nemoze ona mene zavadit s Venturom. Nema sanse. Iako znam da bi me ventura prodao za SigicuPa bacaš kost među Vntr i Marijole
Nisam ni pokusavala.. Sta ja imam od toga da vas zavadim...Nemoze ona mene zavadit s Venturom. Nema sanse. Iako znam da bi me ventura prodao za Sigicu
Mila iz Ukrajine????? Pa upoznala je našu obalu bolje od turističkih vodičaNek ju pozove u goste...lijeti nek ju seta po hrv. obali. Mislim da bi brzo kupila kartu za Hr
Ma neee.. Ventura bi bio prviMila iz Ukrajine????? Pa upoznala je našu obalu bolje od turističkih vodiča
Neeee, nije Vntr takav, ali Somy bi napravio masakr među nama za SiGNemoze ona mene zavadit s Venturom. Nema sanse. Iako znam da bi me ventura prodao za Sigicu
Manipulacija vaginom...Neeee, nije Vntr takav, ali Somy bi napravio masakr među nama za SiG
E sad..tada je bila poslovno...nije imala vremena..Ovako bi je ventira vodio malo na kornate, pa plitvoce..ali nije nesto zagrijan...Mila iz Ukrajine????? Pa upoznala je našu obalu bolje od turističkih vodiča
Ee to bi ja.. Hebeno...E sad..tada je bila poslovno...nije imala vremena..Ovako bi je ventira vodio malo na kornate, pa plitvoce..ali nije nesto zagrijan...
Ventura, uleti frende..Ee to bi ja.. Hebeno...
Samo da je vremenaEe to bi ja.. Hebeno...
A neee ventura zna nas odnos i granicu, sve mu je jasno ili se bar praviVentura, uleti frende..
Tel: 064/677-677
|
|
|