evo 500 stranica iza nasOcekujem uvrijedenu poruku...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo 500 stranica iza nasOcekujem uvrijedenu poruku...
Demantirao bi te ali ne smijem detalje otkrivatOcekujem uvrijedenu poruku...
Nakon vjestice, sada lucifer...nece ga spasiti ni pravoslavni svecenik...Lucifer izvedi Venturu na pravi put kad vec Marijole nije uspio....
,Nakon vjestice, sada lucifer...nece ga spasiti ni pravoslavni svecenik...
Ja sam zapravo andeo...
Ne, po stilu pisanja bih rekao da je žensko. Rekla mi je jedno milijun puta da sam drzak i bezobrazan jer sam odbijao poslati sliku i/ili lovu hahahaPrije bi rekao Svrbim
Ja sam zapravo andeo...
Marijole, evo novi..Ne, po stilu pisanja bih rekao da je žensko. Rekla mi je jedno milijun puta da sam drzak i bezobrazan jer sam odbijao poslati sliku i/ili lovu hahaha
ne mogu vjerovati da još razmišljaš o tomeNe, po stilu pisanja bih rekao da je žensko. Rekla mi je jedno milijun puta da sam drzak i bezobrazan jer sam odbijao poslati sliku i/ili lovu hahaha
Laka Somyidem sanjati sigicu.laku noć
Uh, ovo sad već postaje nadnaravno bojim se da je vrijeme da se umiješa neki egzorcista. Ima tu posla za njegaNakon vjestice, sada lucifer...nece ga spasiti ni pravoslavni svecenik...
Da je meni na 2 dana tvoj mozak da se odmorim kao čovjekidem sanjati sigicu.laku noć
I nekima definitivno treba istjerati zlo i utjerati dobroUh, ovo sad već postaje nadnaravno bojim se da je vrijeme da se umiješa neki egzorcista. Ima tu posla za njega
Hajde Mod, ne oduzimaj čovjeku razonodu, ako ga to veseliDa je meni na 2 dana tvoj mozak da se odmorim kao čovjek
Za tebe treba glogov kolac i češnjakPogledajte prilog 735
Oldie ovo citam zadnjih dana
Ništa mu ne oduzimam , samo sam ljubomoran na njegov IQHajde Mod, ne oduzimaj čovjeku razonodu, ako ga to veseli
Manipulatorica vaginom....A što reći za Somija, neko ga manipulira...
Samo da ne kupi plasičnu lutkuManipulatorica vaginom....
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|