Mora nešto pričati.Pa nisi došao pričat, nego jebat
A jebat se znaju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mora nešto pričati.Pa nisi došao pričat, nego jebat
A jebat se znaju.
Pricaju samo oni koji su brzo gotoviMora nešto pričati.
Nećeš se razočarati u Latine, probaj..Htio bih našu
Ne snubi dečka , već vidim kud to vodi i kako će se završiti , OMGSvaka 3 mj dobijemo novog Venturu
Samo da se zna ovaj put necu ja bit ta.
Tako je Vntr, inače može se nabaviti i lutka na napuhavanje kome je samo do pražnjenja jajaMora nešto pričati.
Nemoj molim te da tako zavrsi, neeeeeeeeeee......Ne snubi dečka , već vidim kud to vodi i kako će se završiti , OMG
Ja sam pričao s Ukrajinkom o religiji, rekla mi je da su pravoslavci jedini pravi kršćani. Tako nešto mi je rekla, da je ona true ili real Christian.Pricaju samo oni koji su brzo gotovi
Moram priznat da se ne kuzim u religiju..Ja sam pričao s Ukrajinkom o religiji, rekla mi je da su pravoslavci jedini pravi kršćani. Tako nešto mi je rekla, da je ona true ili real Christian.
Nisam ni ja nešto religiozan, ali to sam zapamtio da mi je rekla.Moram priznat da se ne kuzim u religiju..
Ateist dozivotni
You plonker!A kao kaže da ne želi naslijepo, da je uobičajena praksa da se pokaže prije termina.
Pošalji joj i karticu i PIN. To je uobičajena praksa kada hoćeš da te neko zajebe.A kao kaže da ne želi naslijepo, da je uobičajena praksa da se pokaže prije termina.
Hahaha. Ali mislim da si u pravu. To neka Srpkinja hoće lovu bez posla. A kad joj odbiješ dati lovu unaprijed, a dao si joj sliku, ucjenjuje te, jer inače će objaviti sliku svudaPošalji joj i karticu i PIN. To je uobičajena praksa kada hoćeš da te neko zajebe.
A joj, pa nećemo opet o tome.E Venty i sad opet nakon toliko vremena ne kuzim zasto sve ukrajinka nije bila dobra?
A nije mi ni Marijole nikad dao realnu recenziju o njoj u pp, nego samo javno.E Venty i sad opet nakon toliko vremena ne kuzim zasto sve ukrajinka nije bila dobra?
A ona ruskinja?A nije mi ni Marijole nikad dao realnu recenziju o njoj u pp, nego samo javno.
Koja?A ona ruskinja?
Ona Bella sto si pricao..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|