A jbg, ni kriv ni dužanBtw najveci jebac ovdje je mod
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jbg, ni kriv ni dužanBtw najveci jebac ovdje je mod
Majice ,uništila si meA jbg, ni kriv ni dužan
Znam...Majice ,uništila si me
Neću ne brini, ja znam odabrati.Jednog dana ces i ti pojebati sve babe, frikove, odrone, narkicke iz svih oglasnika.. Samo polako do cilja....
Svi oni znaju....Neću ne brini, ja znam odabrati.
Probaj taj tretman na Venturici , da vidiš jel bu izdržalZnam...
Ne bum... Zavrsili smo tu pricu za svagda....Probaj taj tretman na Venturici , da vidiš jel bu izdržal
Jbg Venty , opet buš zvisil .-)Ne bum... Zavrsili smo tu pricu za svagda....
Sve znam, proučio sam recenzije i prije nego si ti došla na forum.Svi oni znaju....
Je, evo recenzije su vrlo mjerodavne..Sve znam, proučio sam recenzije i prije nego si ti došla na forum.
Da nije recenzija nazvao bio onu Haj bi se malo, i šta bio onda bilo?Je, evo recenzije su vrlo mjerodavne..
Nista, lijepo bi se podruziliDa nije recenzija nazvao bio onu Haj bi se malo, i šta bio onda bilo?
Družio bi se s lijepom ženom , vjeruj miDa nije recenzija nazvao bio onu Haj bi se malo, i šta bio onda bilo?
Daj recenziju za nju, zanima meDružio bi se s lijepom ženom , vjeruj mi
Da, ali pisalo se da te zivka na mob 50 puta ako kažeš nešto krivo.Družio bi se s lijepom ženom , vjeruj mi
PodpisujemDružio bi se s lijepom ženom , vjeruj mi
Pisu debili.. Tko je ikad rekao koliko je mene debila zvalo sa drugog broja nakon sto sam ih blokirala? Na stotine..lokacija,cijena,opis i najava ako se odlucis doci.. Nista drugo. Za to te nikad bi jedna nece blokirat. Osim mene. Al ja sam prica za sebe.Da, ali pisalo se da te zivka na mob 50 puta ako kažeš nešto krivo.
Možda i je tako, ali ne želim riskirati.Pisu debili.. Tko je ikad rekao koliko je mene debila zvalo sa drugog broja nakon sto sam ih blokirala? Na stotine..lokacija,cijena,opis i najava ako se odlucis doci.. Nista drugo. Za to te nikad bi jedna nece blokirat. Osim mene. Al ja sam prica za sebe.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|