Ranjenaduša
Active member
Izgleda da su svi nadrkani kada ne moram puno stranica citatiUfff , netko nam je danas jako nadrkan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izgleda da su svi nadrkani kada ne moram puno stranica citatiUfff , netko nam je danas jako nadrkan
Mislim da znam kojaNeka mu nije dala picke...
KojaMislim da znam koja
Uf..Neka mu nije dala picke...
Svoj svoga prepoznajeGospodin covjek
Na Somya su svi ljuti jer, iako nema sanse kod mene, zreo je muskarac koji zna kako razgovarati s zenama....Opaaa, nova kategorija ulizivaca , pa jedan Somy je za Vas pripravnik
Nitko nije ljut na Sombyja, a još manje zavidanNa Somya su svi ljuti jer, iako nema sanse kod mene, zreo je muskarac koji zna kako razgovarati s zenama....
Ulizivanje je kad tražiš nešto zauzvrat, ja od Marijola ne tražim ništa, ni on od mene.Opaaa, nova kategorija ulizivaca , pa jedan Somy je za Vas pripravnik
Ti njega trazis recenzije, a on se preko tebe dokazuje kao jebac... Zivi bili!Ulizivanje je kad tražiš nešto zauzvrat, ja od Marijola ne tražim ništa, ni on od mene.
OtrovnicaTi njega trazis recenzije, a on se preko tebe dokazuje kao jebac... Zivi bili!
Ja ga pitam, a on ako želi napiše. A jebač je vjerovatno.Ti njega trazis recenzije, a on se preko tebe dokazuje kao jebac... Zivi bili!
Tvoj uzor...Ja ga pitam, a on ako želi napiše. A jebač je vjerovatno.
Jednog dana ces i ti pojebati sve babe, frikove, odrone, narkicke iz svih oglasnika.. Samo polako do cilja....Tvoj uzor...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|