Ranjenaduša
Active member
Izgleda da su svi nadrkani kada ne moram puno stranica citatiUfff , netko nam je danas jako nadrkan![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izgleda da su svi nadrkani kada ne moram puno stranica citatiUfff , netko nam je danas jako nadrkan![]()
Mislim da znam kojaNeka mu nije dala picke...
KojaMislim da znam koja![]()
Uf..Neka mu nije dala picke...
Svoj svoga prepoznajeGospodin covjek
Na Somya su svi ljuti jer, iako nema sanse kod mene, zreo je muskarac koji zna kako razgovarati s zenama....Opaaa, nova kategorija ulizivaca , pa jedan Somy je za Vas pripravnik![]()
Nitko nije ljut na Sombyja, a još manje zavidanNa Somya su svi ljuti jer, iako nema sanse kod mene, zreo je muskarac koji zna kako razgovarati s zenama....
Ulizivanje je kad tražiš nešto zauzvrat, ja od Marijola ne tražim ništa, ni on od mene.Opaaa, nova kategorija ulizivaca , pa jedan Somy je za Vas pripravnik![]()
Ti njega trazis recenzije, a on se preko tebe dokazuje kao jebac... Zivi bili!Ulizivanje je kad tražiš nešto zauzvrat, ja od Marijola ne tražim ništa, ni on od mene.![]()
OtrovnicaTi njega trazis recenzije, a on se preko tebe dokazuje kao jebac... Zivi bili!
Ja ga pitam, a on ako želi napiše. A jebač je vjerovatno.Ti njega trazis recenzije, a on se preko tebe dokazuje kao jebac... Zivi bili!
Tvoj uzor...Ja ga pitam, a on ako želi napiše. A jebač je vjerovatno.
Jednog dana ces i ti pojebati sve babe, frikove, odrone, narkicke iz svih oglasnika.. Samo polako do cilja....Tvoj uzor...
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|