Sisata i guzata
Well-known member
Naravno da nisu... Vrh picki ne treba oglasnikja mislim da najbolje nisu na oglasnicima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da nisu... Vrh picki ne treba oglasnikja mislim da najbolje nisu na oglasnicima
Ventica kaj je to istina da živiš s mamicom ?Nije sve, nije baksa, nije pipiconija.. Samo tebe..jos ti je rekla da sigurno zivis s mamom
Kućanice su najboljeja mislim da najbolje nisu na oglasnicima
Pa istinabolji je bio bob
To sigurno nije reklaNeki dan sam citala rekla je nesto tipa noga u guzicu venturica...
To sigurno nije rekla
Već je dobio , a nije ni svijestandobit će on još jednu nogicu haha
Vrati se na poruke.. Dam ti... Sta ono??To sigurno nije rekla
PartibrejkersiVidi Ventura... Prvo si frend s Marijolom pa ga prodas za patka kojeg znas 2 dana...
Potom si frend sa mnom koja sam te pustila ispod svake cijene i kriterija...
A odluka je da ne pustam nikoga s foruma.
Malo si dvolican..
predobra si sig.predobraVidi Ventura... Prvo si frend s Marijolom pa ga prodas za patka kojeg znas 2 dana...
Malo si dvolican..
Sad napadas somepredobra si sig.predobra
e sad Patak je kriv.hahaha ajmo fight sa jastucimaVidi Ventura... Prvo si frend s Marijolom pa ga prodas za patka kojeg znas 2 dana...
Malo si dvolican..
To sigurno nije rekla
Puno dvoličan , dvocjevkaVidi Ventura... Prvo si frend s Marijolom pa ga prodas za patka kojeg znas 2 dana...
Malo si dvolican..
Pa nemam svoj stan. Ali u mirovini su i nisu u Zagrebu većim dijelom godine.Ventica kaj je to istina da živiš s mamicom ?
nema šanse da budem s njomSad napadas some
Ventura pa nećes valjda ih dati u starački dom to je stogaPa nemam svoj stan. Ali u mirovini su i nisu u Zagrebu većim dijelom godine.
Necu ni ja svoje dati, pa imam svoj stan.Ventura pa nećes valjda ih dati u starački dom to je stoga
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|