Sisata i guzata
Well-known member
Pocela je vrijedati kada je procitala da sam s modom. Zena je bila zaljubljena ili u mene ili u modaNije gubila bitku u raspravi, bila je drugačija od tebe. I onda je odjednom nestala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pocela je vrijedati kada je procitala da sam s modom. Zena je bila zaljubljena ili u mene ili u modaNije gubila bitku u raspravi, bila je drugačija od tebe. I onda je odjednom nestala.
Gubila je bitku jer smo milijun pita dokazali da su ege samo preplacene prostitutke koje rade na sat i nista vise...Po nicemu bolje niti drugacije od plavog oglasnikaPocela je vrijedati kada je procitala da sam s modom. Zena je bila zaljubljena ili u mene ili u moda
Ah taj egoGubila je bitku jer smo milijun pita dokazali da su ege samo preplacene prostitutke koje rade na sat i nista vise...Po nicemu bolje niti drugacije od plavog oglasnika
Gdje je ego pace drago?Ah taj ego
hehe istina boliGdje je ego pace drago?
Ja pecam na iskrici hahahaKao sto su isti klijenti posvuda tako su i prostitutke: plavi, ljubavni, EGE, smokva...
Ona je sve šutnula. Da ti budem iskren ona mi je bila zanimljivija nego ti na početku.Btw Ventura Kristal te sutnula na samom pocetku, ako se ne varam?
Nije sve, nije baksa, nije pipiconija.. Samo tebe..jos ti je rekla da sigurno zivis s mamomOna je sve šutnula. Da ti budem iskren ona mi je bila zanimljivija nego ti na početku.
pa briga o starijima SigNije sve, nije baksa, nije pipiconija.. Samo tebe..jos ti je rekla da sigurno zivis s mamom
Dakle zakljucak je da svi koji obilaze prostitutke posjecuju sve nabrojane oglasnike i da su te iste prostitutke svuda...Kao sto su isti klijenti posvuda tako su i prostitutke: plavi, ljubavni, EGE, smokva...
Znači sjećaš se toga. A nije, rekla je da joj pošaljem na Whatsap nešto zanimljivo.Nije sve, nije baksa, nije pipiconija.. Samo tebe..jos ti je rekla da sigurno zivis s mamom
Dino merlin je odavno otpjevao sve je lažDakle zakljucak je da svi koji obilaze prostitutke posjecuju sve nabrojane oglasnike i da su te iste prostitutke svuda...
Neki dan sam citala rekla je nesto tipa noga u guzicu venturica...Znači sjećaš se toga. A nije, rekla je da joj pošaljem na Whatsap nešto zanimljivo.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|