old&ugly
Well-known member
Patak nemoj biti smiješan, kakav biskup, Moda će ispratiti sam nečastivi, toliko je bluda na njegovoj duši da mu je rezervirano mjesto u najdubljem dijelu paklaBožanić
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Patak nemoj biti smiješan, kakav biskup, Moda će ispratiti sam nečastivi, toliko je bluda na njegovoj duši da mu je rezervirano mjesto u najdubljem dijelu paklaBožanić
Kakv govor, mila braco?? Svatko svakoga...Sve OK, a tko će održati govor?
jbg put do raja je poplocen casnim namjerama hahaPatak nemoj biti smiješan, kakav biskup, Moda će ispratiti sam nečastivi, toliko je bluda na njegovoj duši da mu je rezervirano mjesto u najdubljem dijelu pakla
u raju je lijepo,al u paklu je ekipaPatak nemoj biti smiješan, kakav biskup, Moda će ispratiti sam nečastivi, toliko je bluda na njegovoj duši da mu je rezervirano mjesto u najdubljem dijelu pakla
slušaj ovo sigsomby ovo je cover ali treba ga uvesti.u skolske udzbenike
Karmine u NecuAli kad nas par ode, svi saloni u zg ce imati zastavu na pola koplja...
To kao kad je spaljivana Indira Gandi.Zamislite da svi muskarci koji su bili sa mnom dodu na moj sprovod
Kod Mome..Karmine u Necu
na pola kurca hahaAli kad nas par ode, svi saloni u zg ce imati zastavu na pola ko
Ili pokopana Ivana OrleanskaTo kao kad je spaljivana Indira Gandi.
Ima da deset dana ne odlazite s aftera..Kod Mome..
Patak, poanta je pičkin dim!!!!!!!!!Ili pokopana Ivana Orleanska
Nadmasila Bi od Bandica sprovodZamislite da svi muskarci koji su bili sa mnom dodu na moj sprovod
Posljednja zelja da ventura pojebe konacno one picke sa egeIma da deset dana ne odlazite s aftera..
Mislim da je.i Ivana.orleanska spaljena no nema veze hmPatak, poanta je pičkin dim!!!!!!!!!
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|