Ako ti se ne sviđa soundtrack filma onda nešto nije u redu s tobom.Neznam sto je gore ukus filma mog malog momka ili
Gay mafia dokumentarac ..... uživaj baby boy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako ti se ne sviđa soundtrack filma onda nešto nije u redu s tobom.Neznam sto je gore ukus filma mog malog momka ili
Gay mafia dokumentarac ..... uživaj baby boy
Tko ne voli otvorenijeAli za zivota je volio tako malo.. Otvorenije
haha Istra je blizu ))Evo patak ce te utjesit.
Ratnici podzemlja su onaj izvorišni klasik, u trenutku snimanja i predpremijere smatran je prenasilnim, vulgarnim.... danas je limunada, ali da je klasik to stoji.Ako ti se ne sviđa soundtrack filma onda nešto nije u redu s tobom.
bome dugačak. predugačak hahaNe sjećam se ni onih koje sam zajebao, a kamoli koje sam jebao. Ipak je to dugačak protok vremena!!!! Zar ne Somy???
dobar filmRatnici podzemlja su onaj izvorišni klasik, u trenutku snimanja i predpremijere smatran je prenasilnim, vulgarnim.... danas je limunada, ali da je klasik to stoji.
Ali za zivota je volio tako malo.. Otvorenije
Pokojnikova zelja...SiG jel to Mod planira da na njegovim karminama radimo orgije. Pa ovo je za puf a ne za sahranu
Ako je tako, poštujemo posljednju željuPokojnikova zelja...
Uvijek je mod covjek od stilaPa to te ja pitam... Vidi se tko ima stila i ukusa....
BožanićSve OK, a tko će održati govor?
to majstore
Zna Amsterdamac sto je pjevao sombyto majstore
legenda. jesi čitao kolko para traži?Zna Amsterdamac sto je pjevao somby
Tel: 064/677-677
|
|
|
|