Sisata i guzata
Well-known member
E al sta je ono sperma na njoj??Hahaha, barem znaš da su slike njezine![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E al sta je ono sperma na njoj??Hahaha, barem znaš da su slike njezine![]()
Ili jogurtE al sta je ono sperma na njoj??
Mozda je mislila da ce to nekog napalit...Ili jogurt
Pasko, degutantan si..
Neravnopravnost spolova, rat...Što te jos muci u svijetu ... treba mi sadržaj za citati![]()
![]()
Sveopcem odnosu... A na nekim mjestima i u placi.. Zene su manje placene za isti rad...Ravnopravnost kako u placi ili sveopcem odnosukako bis ti to rjesila
Isto tako ni kondom ne stiti od svih bolesti.. A i pukne...Bas to kak si napisala Sig,ak jebu muske nek onda samo njih jebu al onda oni idu i na "masazice" a prije toga kita bila u necijoj gu.. i to mozda bez kondoma,uzassss
Dosao si u pogresno vrijeme jbg..Agreed iako sam tu 3 dana![]()
Isto tako ni kondom ne stiti od svih bolesti.. A i pukne...
A jadne i ove "maserke".nikad neznas tko ce doci a ona ga "mora" odradit....Isto tako ni kondom ne stiti od svih bolesti.. A i pukne...
Ma te maserke i ne daju picke najcesce...A jadne i ove "maserke".nikad neznas tko ce doci a ona ga "mora" odradit....
A dobro,pod maserke sam mislio i ove kaj daju picke....Ma te maserke i ne daju picke najcesce...
Kako pohvalili me da dobro radim na poslu, od kud znate kako i sto ja radim?Sig malo prije te pohvalil da dobro radis na poslu a ti sad tu na forumu ubijas vrijeme![]()
Intuicija nemaju to samo zene ...Kako pohvalili me da dobro radim na poslu, od kud znate kako i sto ja radim?
Sig radi negdje gdje nema bas puno posla.....neki butik u šoping centru garantSig malo prije te pohvalil da dobro radis na poslu a ti sad tu na forumu ubijas vrijeme![]()
Samo drzavana sluzba...Državna služba haha
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |