Sisata i guzata
Well-known member
E al sta je ono sperma na njoj??Hahaha, barem znaš da su slike njezine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E al sta je ono sperma na njoj??Hahaha, barem znaš da su slike njezine
Ili jogurtE al sta je ono sperma na njoj??
Mozda je mislila da ce to nekog napalit...Ili jogurt
Pasko, degutantan si..
Neravnopravnost spolova, rat...Što te jos muci u svijetu ... treba mi sadržaj za citati
Sveopcem odnosu... A na nekim mjestima i u placi.. Zene su manje placene za isti rad...Ravnopravnost kako u placi ili sveopcem odnosu kako bis ti to rjesila
Isto tako ni kondom ne stiti od svih bolesti.. A i pukne...Bas to kak si napisala Sig,ak jebu muske nek onda samo njih jebu al onda oni idu i na "masazice" a prije toga kita bila u necijoj gu.. i to mozda bez kondoma,uzassss
Dosao si u pogresno vrijeme jbg..Agreed iako sam tu 3 dana
Isto tako ni kondom ne stiti od svih bolesti.. A i pukne...
A jadne i ove "maserke".nikad neznas tko ce doci a ona ga "mora" odradit....Isto tako ni kondom ne stiti od svih bolesti.. A i pukne...
Ma te maserke i ne daju picke najcesce...A jadne i ove "maserke".nikad neznas tko ce doci a ona ga "mora" odradit....
A dobro,pod maserke sam mislio i ove kaj daju picke....Ma te maserke i ne daju picke najcesce...
Kako pohvalili me da dobro radim na poslu, od kud znate kako i sto ja radim?Sig malo prije te pohvalil da dobro radis na poslu a ti sad tu na forumu ubijas vrijeme
Intuicija nemaju to samo zene ...Kako pohvalili me da dobro radim na poslu, od kud znate kako i sto ja radim?
Sig radi negdje gdje nema bas puno posla.....neki butik u šoping centru garantSig malo prije te pohvalil da dobro radis na poslu a ti sad tu na forumu ubijas vrijeme
Samo drzavana sluzba...Državna služba haha
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|