Sisata i guzata
Well-known member
A tko ce ti sad pisat erotsku pricu, imas na netuAko dode ode Patko na led šuti Sigica daj jednu erotsku Priču))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A tko ce ti sad pisat erotsku pricu, imas na netuAko dode ode Patko na led šuti Sigica daj jednu erotsku Priču))
Cekam poruku od Oldija"tebi nema pomoci"...Pa ti si rekla da ne piješ alkohol
Ali od vode me tek zivcirasvoda je zakon))
Više me se dojmi kako Grdović cuga nego kako pjeva.
Više ne smijem zapišavati drveće, tko zna možda budem drvo u slijedećem životuKarma je komplicirana..u tom slucaju vjerujete u prosli i buduci zivot... Jer karma nalaze da nam se sve dobro i lose u ovom zivotu vrati u sljedecem...
Konacno netko tko zna sloziti recenicu..Više ne smijem zapišavati drveće, tko zna možda budem drvo u slijedećem životu
Zato ja ne bacam papirice po tlu, mozda budem travaKonacno netko tko zna sloziti recenicu..
BezobraznoKonacno netko tko zna sloziti recenicu..
Daj malo prolistaj ranije stranicePa ti si rekla da ne piješ alkohol
Da li si slučajno, al ono stvarno slučajno, bacio oko na utakmicu?Sigica je zakon))
Ti nisi straightNe pratim nogomet
A jbg, muškarac koji ne pije pivo i ne prati nogomet: sumnjiv!!!!!haha kako mislis
I to veoma sumnjivA jbg, muškarac koji ne pije pivo i ne prati nogomet: sumnjiv!!!!!
Sta pratis od sportova molim tehahahaha oldy pa popijem koju ali fakat nisam alkos nogomet ono ako igra repka liga prvaka itd bas i ne ali navijam.i.za.dinamo.i hajduk ma za svih ono kuzim ako si fant.ja recimo volim neke druge sportove
Kolko ti godina uopce imas?Sad samo turske sapunice.pratim!)
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|