Ranjenaduša
Active member
Kaj jao??Jaooo...
Znas li ti zasto talijani ne jedu zmajeve..?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kaj jao??Jaooo...
Jedino zmajeve ne mogu uhvatiti..Kaj jao??
Znas li ti zasto talijani ne jedu zmajeve..?
Mod me nije ništa naučio. Samo mi je dao prijedloge kod koga da idem.Ventura, ako ovo citas, mod ti porucujeda nije lijepo sto si napustio nekog tko te naucio jebati i sve o kurvanju...
Aa jbt... Ne mogu zamisliti da sam jela leseve zivotinja......Jedino zmajeve ne mogu uhvatiti..
Jao a sta smo mi tri mj davali savjete za uzaludMod me nije ništa naučio. Samo mi je dao prijedloge kod koga da idem.
Koga ti treniraš?Moram trenirati ljudipisemo kasnije
ili što trenira? možda bacanje pogleda u vis...Koga ti treniraš?
GuzuKoga ti treniraš?
Eeevoo mee... Pa mrtve zivotinje, lesevi i to....Što skupljala si ih po cesti, šumi ......
Upravo
Koje, koje..Ej ...... ovakve izjave. Nadam se da polovica nije istina.................. Ali bojim se ... .
Cuj, kratka pa nije bascucnjeve samo radim trenutno...Kratka vježba .... što si cinila?
Uuu ima rezultata, imaa.... Moram pod tusTo je to svaki dan jedna vježba ili 3 maksimalno ne biti po svuda i na kraju nula rezultata
Aa jbgg to ti je hvalaZvuci ludo ... u najmanju ruku
Alii ja sam taj mentor bilaNije niti stvar u tome nego zar nekome treba sexualni mentor ... ? Razumijem da te nauci djevojka, žena ...
zar nekome trebaju 2 žene za trojac? pa ne trebaju ali nema ševe u troje bez njihNije niti stvar u tome nego zar nekome treba sexualni mentor ... ? Razumijem da te nauci djevojka, žena ...
Doprinos na placuAlii ja sam taj mentor bila
jel i instrukcije držiš? možda kemija fizikaZnači ti si prijateljica i učiteljica ....
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|