Sisata i guzata
Well-known member
Pa i ja sam mu prijatelj.. I pomagala sam mu da nade curu.. Taman kad smo trebali ici van nestao jePa ja sam mu jedini pravi prijatelj ovdje i jedini sam.ovdje koji mu ne bi jebao curu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa i ja sam mu prijatelj.. I pomagala sam mu da nade curu.. Taman kad smo trebali ici van nestao jePa ja sam mu jedini pravi prijatelj ovdje i jedini sam.ovdje koji mu ne bi jebao curu
Ma ja sam mu davno preporucio da te se okani... mozda me poslusaoPa i ja sam mu prijatelj.. I pomagala sam mu da nade curu.. Taman kad smo trebali ici van nestao je
Zasto bi me se okanio, ja sam mu samo htjela dobro...Ma ja sam mu davno preporucio da te se okani... mozda me poslusao
To sto se tice veze...to Ventura fura zajebanciju, nisi se valjda upecala na toTo da ja necu ulazit u veze mislim da je jasno, ali dobio je najbolju uslugu koju je mogao dobiti na ovaj nacin
Nisam.. Ali volim da stvari budu jasne od pocetka...To sto se tice veze...to Ventura fura zajebanciju, nisi se valjda upecala na to
Pa zato sto sam mu rekao da kod odlaska kurvama prvo i najbitnije mu mora biti diskrecija..Zasto bi me se okanio, ja sam mu samo htjela dobro...
Mi se vise necemo vidjeti... Jer je i meni stalo do diskrecije... A ne da me kasnije pita javno kakav sam bio..Pa zato sto sam mu rekao da kod odlaska kurvama prvo i najbitnije mu mora biti diskrecija..
I ostale razloge ali necemo sada prepricavat sta smo.ja i ventura pisali. To ce ti Ventura citati na pauzi
Jel ti možda SiG zabranila ?Mod mogu ti se javiti u pp?
NisamJel ti možda SiG zabranila ?
Pukla ljubavMi se vise necemo vidjeti... Jer je i meni stalo do diskrecije... A ne da me kasnije pita javno kakav sam bio..
Sve znam, ime, prezime, facebook. A to gdje radiš si mi sama rekla, ako je istina.Za razliku od njega koji je provjeravao mene na drustvenim mrezama, ja ni ne znam ni tko je on, no gdje radi, ni gdje zivi... A on to o meni zna
Bas nikad?????Nisam našao curu u 2 dana, i nisam se nikad jebao u prirodi. Jel te još nešto zanima?
Jaooo...Evo jedna ta SIG
Nisu macke ....
Zasto bi me se okanio, ja sam mu samo htjela dobro...
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|