Sisata i guzata
Well-known member
Ona Yoana je kao dobra, cekaj da vidim...Imas ih sve na ege
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ona Yoana je kao dobra, cekaj da vidim...Imas ih sve na ege
Brenda ako volis prirodnije face...Imas ih sve na ege
Nije mi ta napetaOna Yoana je kao dobra, cekaj da vidim...
Jebala bi se ali da joj ga ne stavis...borba za svaki cm )A sta nije bilo dobro kod te Alexie?
Zastoo??Nije mi ta napeta
A Boze svastaKo da je macJebala bi se ali da joj ga ne stavis...borba za svaki cm )
Sta joj faliZastoo??
Izgleda ko loptica, plasticna , isarana...jednostovno stvar ukusa...Sta joj fali
Ahaa, ni ti ne volis tetovaze...Izgleda ko loptica, plasticna , isarana...jednostovno stvar ukusa...
Ovisi, ali ne ovakve kao da su dosle iz kz zeniceAhaa, ni ti ne volis tetovaze...
A zasto samo svi te latinosice, ima i kod nas ok cura... Meni je to precijenjeno.. Moje misljenje...Ovisi, ali ne ovakve kao da su doske iz kz zenice
Meni isto, za hrvatske prilike su preskupeA zasto samo svi te latinosice, ima i kod nas ok cura... Meni je to precijenjeno.. Moje misljenje...
Zato sto je ponuda nasih ocajna...malo novih cura...A zasto samo svi te latinosice, ima i kod nas ok cura... Meni je to precijenjeno.. Moje misljenje...
A dobro, ti imaš love, tebi ništa nije preskupoMa nije toliko skupo koliko precijenjeno, bar meni...
Kad zgodnoj curi, realno i ne treba vise kurvanje da dode do love.. U danasnjem vremenu..Zato sto je ponuda nasih ocajna...malo novih cura...
Slazem se da je skupo i precjenjeno...ali ne pumpaju one cijene zato sto vrijede nego zato sto je trziste takvo da im to prolazi...Ma nije toliko skupo koliko precijenjeno, bar meni...
Kvaliteta je uvijek na cijeni, to je kao da uspoređuješ Lexus i Octaviu.Slazem se da je skupo i precjenjeno...ali ne pumpaju one cijene zato sto vrijede nego zato sto je trziste takvo da im to prolazi...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|