Sisata i guzata
Well-known member
Ko da je mene pitala... Sve drugo poslijeJednom mi je jedna rekla , da ona ne zaslužuje ništa drugo osim toga i ako joj kupim nedaj boze nešto drugo , da to drugo leti kroz prozor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko da je mene pitala... Sve drugo poslijeJednom mi je jedna rekla , da ona ne zaslužuje ništa drugo osim toga i ako joj kupim nedaj boze nešto drugo , da to drugo leti kroz prozor
Ma tu sam...nema sig nema akcije
Jedan klub na JarunuSig, gdje vodis Venturu? Na cajke, ili
Btw mislila sam da ces izabrat ljepsu Brazilku...Sig, gdje vodis Venturu? Na cajke, ili
Izabrao sam najljepsu ali sam popusio...Btw mislila sam da ces izabrat ljepsu Brazilku...
Neee, Daniela je ljepsaIzabrao sam najljepsu ali sam popusio...
Btw, nije brazilka nego kakti Kubanka...to.me vuklo... da se osjecam bar na jedan dan kao "El Generale" Fidel.CastroIzabrao sam najljepsu ali sam popusio...
Uopce nije tvoj tipBtw, nije brazilka nego kakti Kubanka...to.me vuklo... da se osjecam bar na jedan dan kao "El Generale" Fidel.Castro
Jbd, brenda.je osla u St. Salma mi je na picku..sta kazes??Uopce nije tvoj tip
Na picku mislim kao Pick. Ne pičkuJbd, brenda.je osla u St. Salma mi je na picku..sta kazes??
Ahaa sad skuzila, koja BrendaNa picku mislim kao Pick. Ne pičku
Ili Celeste...koju preporucas?Jbd, brenda.je osla u St. Salma mi je na picku..sta kazes??
U splitu je...Ahaa sad skuzila, koja Brenda
Daj stavi fotke da vidim, ne znam koje suU splitu je...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|