Marko_Livaja
Active member
Pozdrav i damama....Ma neee... Bili smo u Finskoj pa smo fini... Al bez zajebancije, dugoo ne, vec fali dobra ekipica
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav i damama....Ma neee... Bili smo u Finskoj pa smo fini... Al bez zajebancije, dugoo ne, vec fali dobra ekipica
Ma jel zajebajes...Nije, ja sam. Poštovanje gospon Miro. Kako ide?
Kad sam bio u Zg preporučio si mi bio jednu u pp? Je tako?Ma jel zajebajes...
Pa mogao bi biti kozjak...S koje strane zida nam je Venty?
Oliveru sto je 100kn samo nju poznamKad sam bio u Zg preporučio si mi bio jednu u pp? Je tako?
Gospon Ivol,isprika, jeste li vi gay?Pa mogao bi biti kozjak...
Ne, ne, neka Šan....Oliveru sto je 100kn samo nju poznam
Jel stala nevera draga?Pozz Dida..
A da dida... Pa ti si urgirao da me SiG primi.. Moj naklon do podaPozz Dida..
A šta se može, kad je njena nemirna duša uvijek htjela vragolane i mangupe a ne nas fine dečke s kraja šanka na pelinuA da dida... Pa ti si urgirao da me SiG primi.. Moj naklon do poda
Fala na pitanju, zadovoljan sam...sveo san se na to da mi je dosta da su djeca zdravo i veselo a sve drugo bonus...sportom se tajoreći više ne bavim...jedna dvije godišnje čisto da utvrdim da nema smisla...Epa dida kakvo je kod tebe stanje...
Bas lijepo..Fala na pitanju, zadovoljan sam...sveo san se na to da mi je dosta da su djeca zdravo i veselo a sve drugo bonus...sportom se tajoreći više ne bavim...jedna dvije godišnje čisto da utvrdim da nema smisla...
Haha je, nema vise, sve se stisalo, valjda doslo svima iz dupeta u glavu(ukljucujem i sebe
Ae, istina, vise dosadilo... Iskreno ja vise ne pregledavam oglase, postalo mi dosadno vec, isfurano, starimo jbg
A ovisi dali je gledam trijezan ili pod gasom...Ajmo sad iskreno, jel tak da je Ivana Knoll dobra picka.. Realno, meni je..
A jbg kad ja volim gledati u casu nego u nju...Ajooj Mirooo pa nije bas takrealno, meni je zgodna i na neuredenim fotkama
Dida jel Jura pod kontrolom...Onda je svaka topko i nasem juri
600/1000 knAjmo sad iskreno, jel tak da je Ivana Knoll dobra picka.. Realno, meni je..
Slabo pratim igru, slučajno naletio veceras...Jura, legenda sa 3 profila...Dida jel Jura pod kontrolom...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|