ryzen100
Well-known member
Vjerojatno u kolicini jer jebanje + drkanje je više nego samo drkanje ili samo jebanjekoja bi po tom pitanju bila razlika izmedju drkanja i jebanja. osim sto cesce mozes drkat.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vjerojatno u kolicini jer jebanje + drkanje je više nego samo drkanje ili samo jebanjekoja bi po tom pitanju bila razlika izmedju drkanja i jebanja. osim sto cesce mozes drkat.
joj dobro nisam zaplakaoRat u Ukrajini radi probleme u svim sektorima![]()
Ona tema sugardating/sugardaddy/sugarbaby u 2022 bi se trebala preimenovati u Birtijaške cakule 2Evo mene u birtiji.. Prazna..
SIG trba konobarica da krenemo u biznis..... Bila penzija castim...
Bude birtija proradila samo da se SiG vrati. Patak pusta muziku.. Maserkasplit pegla leđa neposlusnim. Sombi priupita na vratima za zdravlje. Jura se netrjezni kod sanka.. A nvratit ce i Marijole.. Oldy ce miriti posvadjanje...Ona tema sugardating/sugardaddy/sugarbaby u 2022 bi se trebala preimenovati u Birtijaške cakule 2
A jbt ... Jel Sombi jos lovi ribe.. A ovdje mu svakojaki tipova uslo..Ahahaha uvijek za rundu za najboljeg druga Miroo...vjerojatno ce me "skinut "do jutra,demokratija jel...ali morala se drugu odazvati..Maserka i ja rundali ovo ljeto naveliko, malo se putuje,malo zajebava..znam ja gdje je patak,moj drug bipolarni,al bolje da ne znam..malo ga lupaju faze ponekad..
Okreni rundu i upadajSkupljaš ekipicu polako Miro![]()
Kad je problem bio rundu platitiOkreni rundu i upadaj
A nedaj se skidati.. Dok malo necugnemoAhahaha uvijek za rundu za najboljeg druga Miroo...vjerojatno ce me "skinut "do jutra,demokratija jel...ali morala se drugu odazvati..Maserka i ja rundali ovo ljeto naveliko, malo se putuje,malo zajebava..znam ja gdje je patak,moj drug bipolarni,al bolje da ne znam..malo ga lupaju faze ponekad..
A da nisi ti Kozjak.. Da neotvaram karteKad je problem bio rundu platiti![]()
Ma kakvi,ali me zanima kaj budu karte pokazaleA da nisi ti Kozjak.. Da neotvaram karte
Pa izgleda daje Covid ostavio posljedice.. Uhh....Nezz,ne čujem se s nikim osim što vidim patka,al ne komuniciram na broj od ozujka od kad misli da sam ukrofil radi profilne sa zastavom i sapom hahahaha...mislim da me blokirao cak
Ne poznam SIG,nisam bio kod nje…SiG jel budemo ovog Kikia pogledali...
Sig pa pijeli se sta....Ne poznam SIG,nisam bio kod nje…
Ali sam čuo da je ok cura…
Bilo mi zao,radi onog kaj se izdešavalo sa njom na forumu…
Nije, ja sam. Poštovanje gospon Miro. Kako ide?A da nisi ti Kozjak.. Da neotvaram karte
Pozdrav i damama....Ma neee... Bili smo u Finskoj pa smo fini... Al bez zajebancije, dugoo ne, vec fali dobra ekipica
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|