Onda se sakrij da ne vidim tvoj nick.Buuuu.... Hoces plakat mamici...
Necu, e sad bas necu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda se sakrij da ne vidim tvoj nick.Buuuu.... Hoces plakat mamici...
Necu, e sad bas necu...
Onda se sakrij da ne vidim tvoj nick.
hahahahahahahaha ovo je vec ozbiljan punchline"Bolnica" Vrapče Zagreb
4,1
(88)
Psihijatrijska bolnica u ZagrebuZatvoreno
Pregled
Recenzije
Fotografije
Informacije
Glavni rezultati
POZOVITE
UPUTE
SPREMI
WEB-LOKACIJA
Bolnička cesta 32, 10000, Zagreb
9,0 km
Pogledajte prilog 3064
Zatvoreno ⋅ Otvara se u 06 pon
01 3780 666
Ima i kartu.. Ne moze zalutat...hahahahahahahaha ovo je vec ozbiljan punchline
Ja bolestan. Zato što sam ti pogledao instagram, za koji si mi ti rekla?Ima i kartu.. Ne moze zalutat...
E vidiš kad smo se mi dopisivali ja ju pitao za instagram nije mi htjela datJa bolestan. Zato što sam ti pogledao instagram, za koji si mi ti rekla?
Haha to blizu mene"Bolnica" Vrapče Zagreb
4,1
(88)
Psihijatrijska bolnica u ZagrebuZatvoreno
Pregled
Recenzije
Fotografije
Informacije
Glavni rezultati
POZOVITE
UPUTE
SPREMI
WEB-LOKACIJA
Bolnička cesta 32, 10000, Zagreb
9,0 km
Pogledajte prilog 3064
Zatvoreno ⋅ Otvara se u 06 pon
01 3780 666
Ma nemoj s njom imati poslaE vidiš kad smo se mi dopisivali ja ju pitao za instagram nije mi htjela dat
Ja sam ti rekla da mi je instagram ZAKLJUCAN.Ja bolestan. Zato što sam ti pogledao instagram, za koji si mi ti rekla?
Ma neću odjebala me za kavu a valjda će Ana održati obećanje za razliku od njeMa nemoj s njom imati posla
Venti di si kupio muda? Pitam za ninju...I ti gledaj svoja posla
Ma nema ih... Eto bar znam da nema muda da mi se na ulici obrati.Venti di si kupio muda? Pitam za ninju...
Hej Marijole opet forum živnuo čim je Sig došla jelda?Venti di si kupio muda? Pitam za ninju...
Čekaj neuhvatljive da ti dođuMa nema ih... Eto bar znam da nema muda da mi se na ulici obrati.
Ma brate e crkla bi sama sto puta radije nego IKADA ista imala s tobom.Čekaj neuhvatljive da ti dođu
Lupaš gluposti već 3 mjeseca. Stavi oglas i pusti me na miru.Ma brate e crkla bi sama sto puta radije nego IKADA ista imala s tobom.
Ahahahahahahahhah sta ce meni oglas mali pacenice.Lupaš gluposti već 3 mjeseca. Stavi oglas i pusti me na miru.
Što mi se danas obraćaš, nisam te ni spomenuo nego XopaAhahahahahahahhah sta ce meni oglas mali pacenice.
Da si odjebao kad si rekao da ces odjebat nikad ti se vise u zivotu ne bi obratila
A zašto otkrivaš njegov identitet? Znao si kako će to završiti a sada se praviš grbav, proziran si više nego kaj si jadan, a to je jako teško.Što mi se danas obraćaš, nisam te ni spomenuo nego Xopa
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|