Aha Sigin dečkoTo ti je Xop
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aha Sigin dečkoTo ti je Xop
Nije mi decko, samo netko koga cijenim i postujem radi svih kvaliteta koje posjeduje. ali Ventica manipulator je u porukama koje mi je slao kao njihovu komunikaciju da bi opet nekako stupio sa mnom u kontakt(nije mu uspjelo) obecao i njemu da nece dolazit ovamo i eto... Ne predaje se ventica mazohist...Aha Sigin dečko
I ti gledaj svoja poslaVenticaaa opet ne gledas svoja posla.
Mene si konacno ostavio na miru, ali ne bi ti bio ti kad bi imao svoj zivot.
Jesi dosao po novu porciju odbijanca?? Falilo ti je da ti pricam kako se NIKAD necu naci s tobom ili...? Samo na to ti se kurac dize??I ti gledaj svoja posla
Kak ti nije dečko rekla si na forumu da ga voliš i da neželiš nikog više primit sa forumaNije mi decko, samo netko koga cijenim i postujem radi svih kvaliteta koje posjeduje. ali Ventica manipulator je u porukama koje mi je slao kao njihovu komunikaciju da bi opet nekako stupio sa mnom u kontakt(nije mu uspjelo) obecao i njemu da nece dolazit ovamo i eto... Ne predaje se ventica mazohist...
Nije tvoj forum, nisam te ništa pitao, odi sakrij se kao da tobože nisi na forumu.Jesi dosao po novu porciju odbijanca?? Falilo ti je da ti pricam kako se NIKAD necu naci s tobom ili...? Samo na to ti se kurac dize??
Aj sta tebe boli kurac za mene... Ponovo te pitam? Jel ja tebe IKADA ista pitam o tvom zivotu? Pa kako ti nije neugodno...Kak ti nije dečko rekla si na forumu da ga voliš i da neželiš nikog više primit sa foruma
Haha zato da me ne stalkas manijaku bolesni...Nije tvoj forum, nisam te ništa pitao, odi sakrij se kao da tobože nisi na forumu.
Nisam ja nikakav manipulator. I on je meni rekao da više neće dolaziti tu.Nije mi decko, samo netko koga cijenim i postujem radi svih kvaliteta koje posjeduje. ali Ventica manipulator je u porukama koje mi je slao kao njihovu komunikaciju da bi opet nekako stupio sa mnom u kontakt(nije mu uspjelo) obecao i njemu da nece dolazit ovamo i eto... Ne predaje se ventica mazohist...
Ok vidim da me i dalje nepodnosiš neću te više ništa pitatiAj sta tebe boli kurac za mene... Ponovo te pitam? Jel ja tebe IKADA ista pitam o tvom zivotu? Pa kako ti nije neugodno...
Nego sta si... Mali ruzni pokvareni manipulator opsjednut bolesno sa mnom.Nisam ja nikakav manipulator. I on je meni rekao da više neće dolaziti tu.
Nemas ti mene sta pitat o mom PRIVATNOM zivotu. Nema to veze s time podnosim li te ja ili ne. I ne, ne radim vec odavno.Ok vidim da me i dalje nepodnosiš neću te više ništa pitati
Pokvarena si ti, misliš da ćeš se njemu ulizati tako da gaziš mene. To ti ne ide tako.Nego sta si... Mali ruzni pokvareni manipulator opsjednut bolesno sa mnom.
Ali s obzirom da sam i ja rekla da je ono moja POSLJEDNJA poruka tebi... Cao... Ostani jadan...
Hahaha... Ne ulizujem se ja nikome...Pokvarena si ti, misliš da ćeš se njemu ulizati tako da gaziš mene. To ti ne ide tako.
Imam mana, ali psihički bolesnik nisamHahaha... Ne ulizujem se ja nikome...
Vec si trebao nauciti ali... Prevarila te ANAL liza i taktika....
Ti u moj stan nisi usao 3 mjeseca.
I to iskljucivo zato jer si psihicki bolesnik.
Iz ni jednog drugog razloga
Priznanje je pola puta do ozdravljenja...Imam mana, ali psihički bolesnik nisam
Odi s foruma, pusti nas na miruPriznanje je pola puta do ozdravljenja...
Buuuu.... Hoces plakat mamici...Odi s foruma, pusti nas na miru
Hej Mozart jel znaš da mi je Ana 23 obećala kad dođe u Zg da se vidimo na kaviSapunice
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|