Pa radi super gfe i kaj onda i jeftinija je od ovih sa ege jbgJok moj deda je zaljubljen u nju. Da na forumu postoji tema Najbolji restoran za odvest curu na večeru. Ti bi došao i napisao viki je super radi gfe idem sutra kod nje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa radi super gfe i kaj onda i jeftinija je od ovih sa ege jbgJok moj deda je zaljubljen u nju. Da na forumu postoji tema Najbolji restoran za odvest curu na večeru. Ti bi došao i napisao viki je super radi gfe idem sutra kod nje.
A neće me ćuti ne prati ona forum hahaNisam nema anal kod Viki
Hahaha . Možda misli na drugi anal a ne kod viki vidim da je netko napao Crvenkapicu par i da je Siniša reko pitaj ninju jesu stvarniNisam nema anal kod Viki
Da si mlad klinac od 23 godine reko bi ti mlad si naučit ćeš i shvatit. Ovako imaš 50 kusur godina 56,7 kolko nebitno. Mogu ti rec kasno je za tebe. Ako do sad nisi shvatio šta ti se pokušava objasnit nećeš ni od sada. Uzalud vam trud svirači za drugog su dunje žutePa radi super gfe i kaj onda i jeftinija je od ovih sa ege jbg
A to nisam dobio anal samo mi je dama pušila i da par je stvaranHahaha . Možda misli na drugi anal a ne kod viki vidim da je netko napao Crvenkapicu par i da je Siniša reko pitaj ninju jesu stvarni
Pa i Ventura je hvali istoMislim da bi prije zidu uspio objasnit neke stvari nego tebi i Rogeru
Jesi ga primio ? To se nisi izjasnio. Ne moraš dobit možeš i primit. I jel ti i dama super ?A to nisam dobio anal samo mi je dama pušila i da par je stvaran
Misliš? Možda nisi ponudio dovoljno. Još čekamo Rogera da se izjasni. On je široke rukeNisam nema anal kod Viki
Nego kad ti planiraš do nje? Da ja dogovorim termin prije tebe .Pa i Ventura je hvali isto
Nisam ga primio a dama je malo deblja nije lošaJesi ga primio ? To se nisi izjasnio. Ne moraš dobit možeš i primit. I jel ti i dama super ?
Tea KrugeNego dajte neke preporuke, a da nije viki i s ege.
Odi sad kod nje za nekih mjesec danaNego kad ti planiraš do nje? Da ja dogovorim termin prije tebe .
Ti ideš Tek za mjesec dana ? Čudno, ali okej hvala na infoOdi sad kod nje za nekih mjesec dana
Da gotov mi je godišnji jbgTi ideš Tek za mjesec dana ? Čudno, ali okej hvala na info
Ja sam bio samo jednom na kratko vremena i imao sam tremu. Treba možda ići više puta da se opustiš.Pa i Ventura je hvali isto
Ja sam bio dva puta prvi put 1 h a drugi 30 min i dobio b2b masažu ,oral bez kondoma i sex i fino me zadovoljila vjeruj miJa sam bio samo jednom na kratko vremena i imao sam tremu. Treba možda ići više puta da se opustiš.
WOWJa sam bio dva puta prvi put 1 h a drugi 30 min i dobio b2b masažu ,oral bez kondoma i sex i fino me zadovoljila vjeruj mi
Sex si dobioJa sam bio dva puta prvi put 1 h a drugi 30 min i dobio b2b masažu ,oral bez kondoma i sex i fino me zadovoljila vjeruj mi
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|