Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Maneken?Ko to kaze tko to
Laže. Pa ti kad bi me vidila pala bi na dupe odma bi kleknula i rekla da udat ću se za tebe iako te ja nisam pitao to
Druženje s prijateljima bez gaca za pare . Seks za pare , a nije prostitucija. Kako se to zove. Eto prosvijetli me. Ana23 se uvrijedila kad sam ju nazvao kurvom jer se seksa za pare. Eto kako se zove seks za novce a ko nije kurvanje. Još mi Ana očitala lekciju da treba pazit mazit žene ds nisu kurve a šta su ako šire noge za pare?Di ti pise da se ja BAVIM ovime? Pokazi mi oglas, broj, sliku, sta nudim
Nema nicega... Samo povremeno druzenje s prijateljima
Pa sta ako i je za pare? Prijatelji pomazu jedni drugimaDruženje s prijateljima bez gaca za pare . Seks za pare , a nije prostitucija. Kako se to zove. Eto prosvijetli me. Ana23 se uvrijedila kad sam ju nazvao kurvom jer se seksa za pare. Eto kako se zove seks za novce a ko nije kurvanje. Još mi Ana očitala lekciju da treba pazit mazit žene ds nisu kurve a šta su ako šire noge za pare?
Jbg ti maneken pa te ne šljive.Svašta mi Patke nemamo manekenske komplekseDruženje s prijateljima bez gaca za pare . Seks za pare , a nije prostitucija. Kako se to zove. Eto prosvijetli me. Ana23 se uvrijedila kad sam ju nazvao kurvom jer se seksa za pare. Eto kako se zove seks za novce a ko nije kurvanje. Još mi Ana očitala lekciju da treba pazit mazit žene ds nisu kurve a šta su ako šire noge za pare?
Sigica pomagajPa sta ako i je za pare? Prijatelji pomazu jedni drugima
Dobro sad za pare ili ne. Nego me zanima kako se to zove ako nije kurvanje . Ana se uvrijedila kad sam joj rekao da je kurva. Kad sam bio s plavog kod jedne reko joj ds je kurva uvrijedila se i onaPa sta ako i je za pare? Prijatelji pomazu jedni drugima
Kurvanje je kada placas seks za odredeno vrijeme.... Ja nemam ni cesto seks ni odredeno vrijeme... Eto ti smisli naziv...Dobro sad za pare ili ne. Nego me zanima kako se to zove ako nije kurvanje . Ana se uvrijedila kad sam joj rekao da je kurva. Kad sam bio s plavog kod jedne reko joj ds je kurva uvrijedila se i ona
Sutra idem u kazaliste i na veceru, nece biti seksa... A dobit cu pare...Kurvanje je kada placas seks za odredeno vrijeme.... Ja nemam ni cesto seks ni odredeno vrijeme... Eto ti smisli naziv...
Dvojim, jel ti prioritet doći do seksa ili novaca?Kurvanje je kada placas seks za odredeno vrijeme.... Ja nemam ni cesto seks ni odredeno vrijeme... Eto ti smisli naziv...
Sigica on nek te vodi ja kompenzaciju taman za autobus imam a za natrag štopom hahahaSutra idem u kazaliste i na veceru, nece biti seksa... A dobit cu pare...
Šta se.dava.u kazalištu?Sutra idem u kazaliste i na veceru, nece biti seksa... A dobit cu pare...
Da to je ona@Ninja https://www.oglasnik.hr/osobni-kont...-vruceg-druzenja-navrati-tea-29-oglas-3727049
Jel to ta tea kruge? Ili sam ja fulao oglas . To sto piše 29 ja dodam + 10 i mir . Izgleda promjenila lokaciju
Kaj da se smirim pa ja sam smiren jbtPickopatnik za sig. Sig daj patku picke da se smiri i Ninji daj isto ds se smiri i on
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|