Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izgorio si ko žarulja?Patak je putujući cirkus a ne latine
Kako kaže dotična sisata i guzata a možda je sisati i guzati i kurati i bradati ko to zna. Sig niti vatrena nikad nisu dokazale da su žene i već 2 mjeseca zajebavaju i odugovlače s dokszimaPatak je putujući cirkus a ne latine
Ne radim nikako jer ne moramIskreno, ne vjerujem da radiš skroz sama i o svom poslu.
Hahh i sanostalna i guzena, bravoRadi eto ti Nicka njenog. Samostalna i gužena . Ovo sisata i guzata joj valjda samo neka kao krinka
Teško je biti samostalan igrač u tim vodama a da se vrti dosta para...ti to znaš bolje nego ja.Ne radim nikako jer ne moram
Jedino ako mi se netko svidi ili se potrudi
Patak?Ne radim nikako jer ne moram
Jedino ako mi se netko svidi ili se potrudi
Nikad nisu Recenziju pisali o njoj. To sto Ventura ili sombrero kažu bili kod sig. Mogu i ja rec da sam bio kod Julije Roberts ili jeniffer lopez pa tko će mi vjerovat nitkoTeško je biti samostalan igrač u tim vodama a da se vrti dosta para...ti to znaš bolje nego ja.
Zakasnio.si jenny from the block.se vratila benu afflecku.tako da otvori.only fansNikad nisu Recenziju pisali o njoj. To sto Ventura ili sombrero kažu bili kod sig. Mogu i ja rec da sam bio kod Julije Roberts ili jeniffer lopez pa tko će mi vjerovat nitko
Ja ne idem s tim ciljem da vrtim ovdje dosta para... Meni je moj posao br 1 uvijek i zauvijek, pa moj privatni zivot i tek onda ova zajebancijaTeško je biti samostalan igrač u tim vodama a da se vrti dosta para...ti to znaš bolje nego ja.
Hahh ali ja nemam oglas sto me samim tim cini nedostupnom za tebe i s obzirom da se necemo vidjet boli te kuki tko sam kakva i kako izgledamAko sombrero ima muda kao sto se predstavlja bio bi red ds napise Recenziju o sig ako nema jer se boji sig nek kaže ds nema i eto ne mora pisat
Cuo sve al da je bavit se prostitucijom zajebancija to još neJa ne idem s tim ciljem da vrtim ovdje dosta para... Meni je moj posao br 1 uvijek i zauvijek, pa moj privatni zivot i tek onda ova zajebancija
Hahhh sta jos sve necu cutZato me sig neće sto se boji da bi napisao Recenziju pa smišlja tu kojekakve razloge e sig sig. Još si mlada naučit ces s vremenom tek ti je kolko ono 28? Do 37 naučiš sve
Di ti pise da se ja BAVIM ovime? Pokazi mi oglas, broj, sliku, sta nudimCuo sve al da je bavit se prostitucijom zajebancija to još ne
Ko to kaze tko toHahh ali ja nemam oglas sto me samim tim cini nedostupnom za tebe i s obzirom da se necemo vidjet boli te kuki tko sam kakva i kako izgledam
Ne brini... Mislila sam ja na sveDi ti pise da se ja BAVIM ovime? Pokazi mi oglas, broj, sliku, sta nudim
Nema nicega... Samo povremeno druzenje s prijateljima
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|