Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta mi to ne paše ?Ljutiš se kad ti neko kaže da nisi smišan a chesto nisi.a ne kužin šta misliš kad kažeš da imaš ZEN.Meni znači tvoj ZEN ka da samo ne slušaš kad ti neko kaže neshto šta ti ne paše.
Pa misliš da se ja zabrinjavam time kome sam smišan ili ne?Ljutiš se kad ti neko kaže da nisi smišan a chesto nisi.a ne kužin šta misliš kad kažeš da imaš ZEN.Meni znači tvoj ZEN ka da samo ne slušaš kad ti neko kaže neshto šta ti ne paše.
Šta ja time nešto dobivam Neku nagradu Pičku?Ljutiš se kad ti neko kaže da nisi smišan a chesto nisi.a ne kužin šta misliš kad kažeš da imaš ZEN.Meni znači tvoj ZEN ka da samo ne slušaš kad ti neko kaže neshto šta ti ne paše.
Osobe koje idu đonom na druge izbjegavam u širokom lukuLjutiš se kad ti neko kaže da nisi smišan a chesto nisi.a ne kužin šta misliš kad kažeš da imaš ZEN.Meni znači tvoj ZEN ka da samo ne slušaš kad ti neko kaže neshto šta ti ne paše.
Pa tko tebi brani da se drugi smiju ili ne Netko če se uvijek nasmijat netko neLjutiš se kad ti neko kaže da nisi smišan a chesto nisi.a ne kužin šta misliš kad kažeš da imaš ZEN.Meni znači tvoj ZEN ka da samo ne slušaš kad ti neko kaže neshto šta ti ne paše.
Ribu od 21 plus kgZna li itko ista jel sombi sta ulovio?
Zen neznam ti ja ništaLjutiš se kad ti neko kaže da nisi smišan a chesto nisi.a ne kužin šta misliš kad kažeš da imaš ZEN.Meni znači tvoj ZEN ka da samo ne slušaš kad ti neko kaže neshto šta ti ne paše.
Znam ja.Zna li itko ista jel sombi sta ulovio?
Nikad nisi cuo spava sve u 16 uci sve u 16 ako nisi onda si u kamenom dobu ostaoNe u 16 nego iznad 16...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|