Birtijaške čakule

Žene s velikim grudima

Obično nakon filma pronađu kokice u dekolteu, taman što su pomislile da je zaliha nestala.

h_113fp00023jp-7.jpg
Neki Fetiš novi?

Konačno sam shvatila zašto se debljam! Trebala sam to i prije shvatiti.

Kriv je, naime šampon, kojeg upotrebljavam kad se tuširam. Naime - kad si perem kosu, šampon teče po cijelom tijelu. A na etiketi šampona velikim slovima jasno piše:

"Za dodatni VOLUMEN" !!!

Odlučila sam: neću više upotrebljavati taj šampon nego ću se početi prati s deterdžentom za suđe. Na njegovi etiketi je jasno napisano:

"Topi MASTI koje je teško odstraniti" !!!

Problem riješen

KAKO UPROPASTITI ŽENI RASPOLOŽENJE Organiziraj joj fizičke aktivnosti - umorna žena nema energije za svađu​

Zašto je ženama teško pronaći muškarce koji su osjećajni, pažljivi, brinu o njima i njihovim osjećajima, a uz to i dobro izgledaju?
- Zato što takvi muškarci već imaju dečka
Zato sto žene kompliciraju u pm. Zato neki ljudi imaju problem sa samopouzdanjem i prilaženjem i onda budu solo dosta dugo

Žene muškarce dijele na mekane i prave muškarce. Ako otkriju da je tip dobar, da sluša i saginje glavu must će ga, i iskoristit dok ide i onda ga se riješiti poput rabljenog tampončića. Ako shvate da je grub, zao i da ih ne tangira, u njima se budi prkos i želja za vlašću i dominacijom i kreću se ponižavat i trgat sve dok ga ne osvoje. Ako ga osvoje, provociraju ga, dave

Kako to kaže Drauzio Varella, brazilski onkolog i dobitnik Nobelove nagrade za medicinu: "U današnje doba se pet puta više investira u medikamente za mušku potenciju i silikone za žene nego za liječenje Alzhajmerove bolesti. Tako ćemo za par godina imati stare babe s ogromnim sisama i stare dede s tvrdim penisom, ali se niti jedan od njih neće sjetiti za što je to dobro."​

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh