A ispuni kriterije i nemas problema...Da čudni su ti kriteriji Sigice
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ispuni kriterije i nemas problema...Da čudni su ti kriteriji Sigice
Ma zezao sam se nema kriterija rekla je da ne prima nove forumaše pogotovo meneA ispuni kriterije i nemas problema...
Ma mozda se salila...Ma zezao sam se nema kriterija rekla je da ne prima nove forumaše pogotovo mene
Niti ulečem niti se zalečem niti me zanimaPrati i mene ne samo tebe možda ces dobit šansu ds jebes nešto nakon 100 godina i neuspješnih uleta konobaricama
U tebi svakako može prepoznati potencijalnog klijenta za širenje guzovaPrati i mene ne samo tebe možda ces dobit šansu ds jebes nešto nakon 100 godina i neuspješnih uleta konobaricama
Mene prima samo na cuganje..i to vani..neda mi kod sebeMa nije ozbiljno je mislila prije će tebe primit
Ova plava mi je bolja...
Patak impresioniraju me tvoji odgovori, top brateeU tebi svakako može prepoznati potencijalnog klijenta za širenje guzova
Jednostavno....A ispuni kriterije i nemas problema...
Koji su kriteriji uopćeJednostavno....
Mene impresionira njegova neinteligencija i ne poznavanje gramatikePatak impresioniraju me tvoji odgovori, top bratee
Pa ne mora te primit dođi do nje skini se i nek te primi za njegaMa nije ozbiljno je mislila prije će tebe primit
Ima prevelik kurac dobit će prolaps jadna nebilaOva lutkica ima široku pičkicu ili jebač ima preuzak kurac?
Preuzak kurac je problemOva lutkica ima široku pičkicu ili jebač ima preuzak kurac?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|