Pa za tebe JuraJel odlučila za koga će. 10 godina razmišlja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa za tebe JuraJel odlučila za koga će. 10 godina razmišlja.
Nisam bio kod te bakice Marice volim mlađe hahaŠta za njega znaci zgodna. Nekom i bakica Marica može bit zgodna i reci će da je zgodna. Bio jednom tam al ne sjećam se vise davno bio mislim da sam pobjegao čak od bakice
Stara narodna kaže bolje u bakicu nego u ŠakicuNisam bio kod te bakice Marice volim mlađe haha
Svi su jahali konja,
Sig se zaljubila navodnoSig me vise ni ne pozna
Jura vidim da te Sig voli šalje ti srčekaStara narodna kaže bolje u bakicu nego u Šakicu
Da, zamislite.. Morate cak bit dobri frajeriDa čudni su ti kriteriji Sigice
Ne trudi se....Jura vidim da te Sig voli šalje ti srčeka
Prati i mene ne samo tebe možda ces dobit šansu ds jebes nešto nakon 100 godina i neuspješnih uleta konobaricamaValitaCd vas sada prati o booooožeeeeee Svašta
Mislim da ti je to shemalePrati i mene ne samo tebe možda ces dobit šansu ds jebes nešto nakon 100 godina i neuspješnih uleta konobaricama
Nije shemale crossdreser je .Mislim da ti je to shemale
I mene zapratio...ajde @Winn69 jel ga možeš ti otjerati za sve nas...Nije shemale crossdreser je .
Shemale ima silikone i izgleda ko zena , a crossdress se uglavnom oblaci samo ko zena a u muški su
Kam da ga teramI mene zapratio...ajde @Winn69 jel ga možeš ti otjerati za sve nas...
Odakle je doša.Kam da ga teram
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|