Iz zajebancije. Gledao sam atletiku i zapazio sam ju.Ventura, zašto si stavio sliku te atletičarke, koji je ona tebi k ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iz zajebancije. Gledao sam atletiku i zapazio sam ju.Ventura, zašto si stavio sliku te atletičarke, koji je ona tebi k ?
Mislimda ga podsjeca na Sig..Ventura, zašto si stavio sliku te atletičarke, koji je ona tebi k ?
Miro pomalo, nisi NinđaMislis navuci....
Nadam se da je sve okSig, kakve su vijesti iz St? Sve u redu?
A sta ..jel se moze iz zemunice...Nadam se da je sve ok
I zao mi je sto je ovako zavrsilo, a smatram i dalje da se sve moglo rijesit na drugaciji nacinNadam se da je sve ok
Ja sam vec sbriso za Austriju...A sta ..jel se moze iz zemunice...
Ma sve je i bilo ok a i ostat ceJa sam vec sbriso za Austriju...
Nisi shvatio poantu pitanja. Koga boli k što si ti zapazio. Zašto imaš potrebu to objaviti ovdje? Shvaćaš li da je ta slika tvoj mentalni izbljuvak i da žena koja postoji u realnosti nije ta slika. Jesi li sposoban komunicirati sa stvarnom ženom? Nisi, niti ćeš moći dok god budeš producirao takve mentalne izbljuvke.Iz zajebancije. Gledao sam atletiku i zapazio sam ju.
Venti zgodna ova atletičarka nema kaj
Kaj nije ninja kaj se mene spominje ?Miro pomalo, nisi Ninđa
Ne znam Juanfranu, zašto ti imaš potrebu da pričaš sa mnom ovdje. Tražiš reakciju?Nisi shvatio poantu pitanja. Koga boli k što si ti zapazio. Zašto imaš potrebu to objaviti ovdje? Shvaćaš li da je ta slika tvoj mentalni izbljuvak i da žena koja postoji u realnosti nije ta slika. Jesi li sposoban komunicirati sa stvarnom ženom? Nisi, niti ćeš moći dok god budeš producirao takve mentalne izbljuvke.
haha dobra si sigiO jbt..
Aj srecom samo se ribice u jezeru moraju cuvat
Kupi brodić pa po Savi i jezerima, samo pazi da te Sombi Som ne uloviGužve u pm. Iz Zaprešića do Zagreba 1 h išao 5 na sat po autocesti a inače treba 10 min
Izvristala se na ovoKupi brodić pa po Savi i jezerima, samo pazi da te Sombi Som ne ulovi
Koja guzva jbt ja jucer sa Bregane do novog zg za 40 min,plus stala u lidlu kisa me oprala...Gužve u pm. Iz Zaprešića do Zagreba 1 h išao 5 na sat po autocesti a inače treba 10 min
Guzvetina ispirkaKoja guzva jbt ja jucer sa Bregane do novog zg za 40 min,plus stala u lidlu kisa me oprala...
To si s helikopterom išla?Koja guzva jbt ja jucer sa Bregane do novog zg za 40 min,plus stala u lidlu kisa me oprala...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|