Sisata i guzata
Well-known member
O jbt..Zagrebe spavaš li mirno...sutra tj danas Sombi će ujahati u grad...
Aj srecom samo se ribice u jezeru moraju cuvat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O jbt..Zagrebe spavaš li mirno...sutra tj danas Sombi će ujahati u grad...
A nesto se usutio..podmuklo se prikradaZagrebe spavaš li mirno...sutra tj danas Sombi će ujahati u grad...
Aj priznaj, pustila si ga bila samo iz zajebancije...sigurno nije radi para...O jbt..
Aj srecom samo se ribice u jezeru moraju cuvat
A vidis mene nece ni za pare...Aj priznaj, pustila si ga bila samo iz zajebancije...sigurno nije radi para...
Ti ćeš to riješiti preko boce i cajke, jeftinije..samo je treba namamiti za stol ili šank...A vidis mene nece ni za pare...
Venti, pusti "budale"...šta oni znaju...Stavim sliku atletičarke i napadnu me da nikad nisam volio i da ću izumrijeti. Wtf?
Sta jeftinije...koliko moze popit isplativije mi je EGETi ćeš to riješiti preko boce i cajke, jeftinije..samo je treba namamiti za stol ili šank...
Zajebancija i oklada s Marijolom... Htjela sam pokazat tko je glavna k na forumu,Aj priznaj, pustila si ga bila samo iz zajebancije...sigurno nije radi para...
Misliš da razlikuje vrancuski i naški konjak?Sta jeftinije...koliko moze popit isplativije mi je EGE
Itekako...Misliš da razlikuje vrancuski i naški konjak?
Možda i je tako. I oprosti zbog toga.Znas sta je kod njega... On nije zaljubljen... On je bio samnom opsjednut jer ga ja ne dozivljavam a nije navikao da ga se odbije... A tu uopce nisam ja kao ja bitna
Prva 3,4 možda...posli joj je sve isto...Itekako...
A jbg konobar naplaciva fr...provjereno..Prva 3,4 možda...posli joj je sve isto...
Ako si nešto naučio iz toga vrijedilo je. Ja sam bio vječiti ponavljač dok me nije izbacilo iz školee. Jedva zavešio neku večernju....Možda i je tako. I oprosti zbog toga.
Snaćemo se, kažem samo je treba privući...A jbg konobar naplaciva fr...provjereno..
Sta jeftinije...koliko moze popit isplativije mi je EGE
Mislis navuci....Snaćemo se, kažem samo je treba privući...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|