Maserka nestala . Rekla da oce brisanje nemam pojma. Šta je nju spopalo. Izgleda Miro je naljutio nikako da joj fasadu dođe pofarbatdi je maserka?fali mi lektire
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Maserka nestala . Rekla da oce brisanje nemam pojma. Šta je nju spopalo. Izgleda Miro je naljutio nikako da joj fasadu dođe pofarbatdi je maserka?fali mi lektire
samo se neki (tvrdokorni) Šiiti slažu da samo da je bio dobar nego poslanik itd...ali pustimo sad to: povijest, politika itd...pozdrav.Reza se ne bi složio baš...
Kaze se navuc...Jura.Maserka nestala . Rekla da oce brisanje nemam pojma. Šta je nju spopalo. Izgleda Miro je naljutio nikako da joj fasadu dođe pofarbat
Pa nije kondom da ga navlačiš . Ne znam svi koje znam su govorili ili pofarbat fasadu ili metnut fasadu. Treća opcija stavit , al navući niko nikad nije rekao. Mogao si to sredit vecKaze se navuc...Jura.
Navlacit ce lagano samo....Pa nije kondom da ga navlačiš . Ne znam svi koje znam su govorili ili pofarbat fasadu ili metnut fasadu. Treća opcija stavit , al navući niko nikad nije rekao. Mogao si to sredit vec
Navlači se recimo sep...Pa nije kondom da ga navlačiš . Ne znam svi koje znam su govorili ili pofarbat fasadu ili metnut fasadu. Treća opcija stavit , al navući niko nikad nije rekao. Mogao si to sredit vec
Kozjak daj mu objasni...Pa nije kondom da ga navlačiš . Ne znam svi koje znam su govorili ili pofarbat fasadu ili metnut fasadu. Treća opcija stavit , al navući niko nikad nije rekao. Mogao si to sredit vec
Kondom ili fasadu?Kozjak daj mu objasni...
Čisto te kužim.... Meni lani krajem ljeta poslao frend preko WhatsAppa neki klipić s jednom latinom koja na plovećoj jahtici na krmi pleše u ritmu neke sambe u mini, mini badiću (ono, bradavice jedva pokrivene, na guzi samo špagica) i okreće se oko osi.... Još me ovaj hebe i pita jel to na mom kaiću... Ajme... Prezgodna..., pao bi samo i na njen osmjeh koji joj je cijelo vrijeme na licu... Ja se gotovo zaljubio u nju i preko tog video-klipa... Mjenjao mobitel i bome ja nju prebacio na novi, kad sam god loše volje, samo si pustim taj klipić i osmjeh odma od uha do uha... Nisam nikom ni prosljeđivao, ljubomoran sam....Ko ne smije pisat recenzije. Za koga ću pisat mogu jedino izmišljati recenzije. Napisao sam za polly . Zgodnicka mala da sam imo para za 4 h vjerojatno bi je zaprosio tamo nakon 2 i pol h i vjv bi me odbila i bio bi ispod šanka u birtiji. Nekad je dobro ne uzet 4 h s latinama
Vidis kako Sig razumije...Navlacit ce lagano samo....
Ni jedno ni drugoKondom ili fasadu?
Al aj kondom... Ako moram biratNi jedno ni drugo
Neću, zgadio mi baklave...Al aj kondom... Ako moram birat
Nema veze sutra ces jest ajNeću, zgadio mi baklave...
Šta točno? Zasto zuji ventilator na grafičkoj koju mislim uzet ne. Kako navući kondom da davno. Kako navući fasadu ne.Jura jesil skontao...
AuuuNema veze sutra ces jest aj
Jura se doma 2 put otušira i navuče da ne gubi vrijeme ako je oral sa...Jura jesil skontao...
Ali ja baš volim bakljave...Nema veze sutra ces jest aj
Znam ja to...Jura se doma 2 put otušira i navuče da ne gubi vrijeme ako je oral sa...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|