Sto da ti pojasnimJura ovo za Šuput malo pojasni...pliz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto da ti pojasnimJura ovo za Šuput malo pojasni...pliz
Nein...to je bio deutsch.Jaoo da ti si Rus inace
Kako si uspio ugurati u istu rečenicu Pamelu Carmen i Maju ?Sto da ti pojasnim
Samo ti pisi pa kad ti ekipa provjerenog i rtl-a pokuca na vrata...Ko ne smije pisat recenzije. Za koga ću pisat mogu jedino izmišljati recenzije. Napisao sam za polly . Zgodnicka mala da sam imo para za 4 h vjerojatno bi je zaprosio tamo nakon 2 i pol h i vjv bi me odbila i bio bi ispod šanka u birtiji. Nekad je dobro ne uzet 4 h s latinama
Bolja je Katy PerryDa! Od novijih Taylor Swift I Kary Perry...da imam izbor, valjda Swfit
meni je 'pevaljka' (urgh). 'prelepih' srpkinja ima, ali nisu mi takve nikako.Horor od trebe
Nemoj tako taman ima sise da joj svrsis po njima i usta za bj. Sad bi ti Bach rekao i taman se nastimala da ju gađaš direkt u glavu spermom.Horor od trebe
ja sam više leg man...ali Katy je bome!Bolja je Katy Perry
Taylor da. Perry mi je antipatična pa niš od toga. Dua Lipa mi je seksi, Francuskinja Angele mi je bombon (ona mi je najslađa), Azealia Banks (pogotovo u 212 spotu) - samo što je luda ko šiba.Da! Od novijih Taylor Swift I Kary Perry...da imam izbor, valjda Swfit
Katy nekima ima previše imidža 'dobre protestanke'.Taylor da. Perry mi je antipatična pa niš od toga. Dua Lipa mi je seksi, Francuskinja Angele mi je bombon (ona mi je najslađa), Azealia Banks (pogotovo u 212 spotu) - samo što je luda ko šiba.
Jel se ljubi..pozurujeli...E moj Jura Sofia Vergara je sex bomba prava milfica
Tako je ex mod uvijek svima prijetio . Je da od tolko sranja u svijetu korone prosvjeda protiv iste poplava po nizozemskoj Njemačkoj Belgiji di već. Oni će se bavit Latinama i recenzijama s foruma i samnom i koju sam jebao i gdje sam joj svršio.Samo ti pisi pa kad ti ekipa provjerenog i rtl-a pokuca na vrata...
Miro aj objasni im... Sta se trazi na ovim prostorimaJel se ljubi..pozurujeli...
Di si svršio kod Sig?Tako je ex mod uvijek svima prijetio . Je da od tolko sranja u svijetu korone prosvjeda protiv iste poplava po nizozemskoj Njemačkoj Belgiji di već. Oni će se bavit Latinama i recenzijama s foruma i samnom i koju sam jebao i gdje sam joj svršio.
Hahh...Di si svršio kod Sig?
u pitarDi si svršio kod Sig?
Ajatolah je to jednostavno rješavao...Kakva situacija: pričamo o nekim lijepim ženama iz svijeta zabave, a neki između po starome...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|