Ranjenaduša
Active member
Toga sam i ja svjestan ali onda mozes rec .To je zato jer placas manje jbg... Ponuda je slaba a potraznja ogromna
Cuj takva i takva je stvar..
A ne..jbg..kurvanjski
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Toga sam i ja svjestan ali onda mozes rec .To je zato jer placas manje jbg... Ponuda je slaba a potraznja ogromna
A stas nema zena drugi posao, picka joj jedino sredstvo za rad i mora ga koristit..Toga sam i ja svjestan ali onda mozes rec .
Cuj takva i takva je stvar..
A ne..jbg..kurvanjski
A da ..Kladim se da je Cristalka
Aj priznaj da je.A da ..
Cito sam tu o njoj i dogodovstinama dok je bila.
Nije ona ..
Crnka je .Sto misliš , koja je to opaka drugarica koja ga je ostavila ? Kladim se da je neka brineta
Sa EGE ili POCrnka je .
PanteraSa EGE ili PO
Jaooo pa daaa, al sta ce sad Ventura, i drugu mu zaveli zlu dusmaniPantera
Baks, jesi ti??? Sto se skrivas, nece ti Mod nista, drzim ga pod visokom petom... ))))))))Ma nema oglas.
Nekada je imala na Smokvi , dok je jos tamo bilo zena .Tamo sam je nasao.al da me mucis nebi se sjetio nicka.
I malo reci ovome reci onome .onaj kaze ovome i malo rijec hvale i pohvale .
I jbg .na kraju popusio ja.
A ti misliš da ona ima klijenata za te novce,sretna je ako joj jedan takav uleti mjesečno a živi od onih koji su na staroj cijeniSad malo zajahao one eurogirls stranice.
Ti isuseka ona Bonie se opasno uzdignula 3h 900eurica.
Lepo cura napredovala od 2013.
Ne znam.A ti misliš da ona ima klijenata za te novce,sretna je ako joj jedan takav uleti mjesečno a živi od onih koji su na staroj cijeni
Ma nema da ima ne bi ni bila u ponudi nego odavno imala takvih 5 mjesečno i živjela ko cari ja mislim da je malo tih koji plate 900 eura. i to još nekoj starijoj kurvi
Daj mi reci tko bi joj dao 900 eura,nema prostor,moraš se javiti po njezinim uvjetima i još uplatiti 30 posto unaprijed da bi dogovorio susret?Ne znam.
Znam koliko je nekada bilo i kako je to bilo nekada.
Tako je,evo primjer Viki koja je sigurno zgodnija od Bonnie je 700 kn sat vremena u prostoru a ova 400 eura bez prostoraal iskreno mislim da 400 kn nije puno. vidim da ima zgodnih žena. ok za tu lovu
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|