Sisata i guzata
Well-known member
Jesi vidio mod sta ti je zahvalnost i prijateljstvo danas.Opaaa Miki , teška optužba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi vidio mod sta ti je zahvalnost i prijateljstvo danas.Opaaa Miki , teška optužba
Et tu, Ventura?Marijole daje lažne recenzije.
Pazi majstora , bio je kod Marine , a sada se raspituje za Brinetu - AleksandruJesi vidio mod sta ti je zahvalnost i prijateljstvo danas.
Sve stare kurve 2010-2012Pazi majstora , bio je kod Marine , a sada se raspituje za Brinetu - Aleksandru
Polako se i sigurno kreće utabanim stazama
Na celu sa mnomSve stare kurve 2010-2012
To vam sve govori da ste bezvremenske djevojke , jednostavno kvaliteta koja se prepoznaje i nadaleko čujeNa celu sa mnom
To govori i da zadnjih 6 god se nije pojavilo nista vrijedno spomena, nazalostTo vam sve govori da ste bezvremenske djevojke , jednostavno kvaliteta koja se prepoznaje i nadaleko čuje
Ako se i pojavi brzo stvori svoj krug ljudi..To govori i da zadnjih 6 god se nije pojavilo nista vrijedno spomena, nazalost
Pa kako to? To je bila vječna ljubavBico nam se javio ,odjebala ga Brineta 37
Sto starija picka to veca cijena, iskustvo se placaDobro sam ja rekla da one sto su 1982.trazile 10 maraka sad traze 1000 knSad malo zajahao one eurogirls stranice.
Ti isuseka ona Bonie se opasno uzdignula 3h 900eurica.
Lepo cura napredovala od 2013.
To je zato jer placas manje jbg... Ponuda je slaba a potraznja ogromnaU pravu si .
Neki ce odustati ali vecina ce ostati .
Ili pojaviti se novi.
Tak je isto bilo i kod moje šenjorine. Meni je uvijek ista bila cifra ali su drugi placali vise.
E sad u zadnje vrijeme ,recimo nekoliko mjeseci unazad cesto otkazivanje termina ,nejavljanje i totalno drugaciji odnos. A ja nisam bas budala koja ne kuzi neke stvari.
Sto misliš , koja je to opaka drugarica koja ga je ostavila ? Kladim se da je neka brinetaCak sam i ja sasvim realna prema sebi bila u fazonu wtf, pa ne vrijedi toliko
I ja, ili CristalkaSto misliš , koja je to opaka drugarica koja ga je ostavila ? Kladim se da je neka brineta
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|