Sisata i guzata
Well-known member
Jbg slabo treniras^^Meni je maserka kod koje idem rekla da sam se previše udebljao u zadnje vrijeme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jbg slabo treniras^^Meni je maserka kod koje idem rekla da sam se previše udebljao u zadnje vrijeme
Neš ti onda nikad na dvosatnu šihtuMeni je maserka kod koje idem rekla da sam se previše udebljao u zadnje vrijeme
Zvuci idealno zapravo...A znam da jesam. Samo putujem zadnjih mjesec dana i trčim ujutro ali nisam imao vremena za teretanu uopće a fine večere po restoranima skoro svaki dan i poslije brdo alkohola.
E bude kod maserke radio sklekove..Jbg slabo treniras^^
Loše se živi vidimo...ajde neka...A znam da jesam. Samo putujem zadnjih mjesec dana i trčim ujutro ali nisam imao vremena za teretanu uopće a fine večere po restoranima skoro svaki dan i poslije brdo alkohola.
Samo ako ce s kurcem cistit pločice istovremeno ,poznata sam po tome da ne volim cistiti salonE bude kod maserke radio sklekove..
Biće si zato underground da ne moraš prat ponistre...Samo ako ce s kurcem cistit pločice istovremeno ,poznata sam po tome da ne volim cistiti salon
Bolja mu je ona ..volim piti...Jedna za nas raju
Bolja mu je ona ..volim piti...
E jbg Venti ti o crnim zenama ..a ja o picu....pa na isto dodjemo..Meni je ova najbolja
S ponistre se vidi SoltaBiće si zato underground da ne moraš prat ponistre...
Pardon s podroomaS ponistre se vidi Solta
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|