maserkasplit
Well-known member
I ja ga tako dozivljavam sigurna sam da ce se i tebi sviditiDaaaaa......
Znam
Obavezno moram vidjet... Makar ja to ono dozivljavam kao da mi frendica
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja ga tako dozivljavam sigurna sam da ce se i tebi sviditiDaaaaa......
Znam
Obavezno moram vidjet... Makar ja to ono dozivljavam kao da mi frendica
Nu nje šta se čini naiva, mene zanima ono šta piše da dobiješ za 100 i kusur eura...kaka čistoća te spopala?To si moga procijeniti po mojim odgovorima al ok izbrisani su nemoze se vise naci. Cudno je da je on bio jednom u zakljucio takvo sto a drugi se vracaju gosti godinama i naglasavaju da nisu bili na ciscem urednijem i ugodnijem mjestu.. tako da ostavljam na procjenu onima sto su stvarno tu ne prolaznicima...najjaci mu je komentar izgled 4 od 10 o jadna ti san ruzna i nezgodna
Prave ženske ili ženske po tumačenju @Winn69Pusti njih daj ti meni nadi neki duo di su 2 ženske.
Prave ženske kakve su to glupa pitanja ovo trany many grany pusti za druge .Prave ženske ili ženske po tumačenju @Winn69
Vidin ja da ću te morat mejlat.Al dida ne brinem se ja za to sto se prica. Ja radim svaki dan imam posla imam svega i ne bi tako bilo da ljudi nisu zadovoljni sa mnom ,pri tom ne mislim na ove sto smo imali konflikte ili im nesto ne pase trece oko mojih pravila. Neka njih dalje
Nista mi to sto netko pise i misli nije narusilo i da nece bit i dalje sve ok a ja cu i dalje inzistirati da se postuje sto kazem i napisem u mailu pa kome pravo kome krivo ,a nece sigurno bit nikad prihvatljivo ni njihovo ponasanje neko kod mene i to je tako nek idu di oce imam ja posla na dane i previse
Dobit ces A4 naravno po protokolu ,ko da citas ujutro novine one papirnate ne on lineVidin ja da ću te morat mejlat.
Ima li neki sažetak, u 2-3 riči i beštimje ?Dobit ces A4 naravno po protokolu ,ko da citas ujutro novine one papirnate ne on line
A dobro, skupiću ovu gerijatriju Mira, Sombija, Oldia i Njonju pa ćemo zajedno pročitat, da ne mora ćorat svak za sebe..Nema dida nazalost sve sto pise je bitno ...zao mi je
Moze cek ko je NjonjoA dobro, skupiću ovu gerijatriju Mira, Sombija, Oldia i Njonju pa ćemo zajedno pročitat, da ne mora ćorat svak za sebe..
Skleroza, koji ono oće opalit Sig i bit ko Sombi faker?Moze cek ko je Njonjo
Aaaaa NinjaSkleroza, koji ono oće opalit Sig i bit ko Sombi faker?
Fala ti, zna san da je na N ima nj...vi koji se smijete doći ćete i vi u...šta san sad tija reć?...Aaaaa Ninja
Ja znam jedino da je grmoja tako prozvao Jandrokovica i negdje u 5 mjesecu 2019. I otdada ga svi zovu njojoMoze cek ko je Njonjo
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|