Eh to muči. Ne volim kad su gay party ili kako to neki zovu kobasa partyŠta te muči nema žena u birtiji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eh to muči. Ne volim kad su gay party ili kako to neki zovu kobasa partyŠta te muči nema žena u birtiji
Eh to mene muči. Admine vrati nam edit opciju.Eh to muči. Ne volim kad su gay party ili kako to neki zovu kobasa party
U potpunosti razumijem tvoju frustracijuEh to muči. Ne volim kad su gay party ili kako to neki zovu kobasa party
Dovedi onda neke ženeU potpunosti razumijem tvoju frustraciju
Dovedi si samDovedi onda neke žene
Ti ih rastjerao ti ih dovedi.Dovedi si sam
???Ti ih rastjerao ti ih dovedi.
Pusti njih daj ti meni nadi neki duo di su 2 ženske.Mad Max vs Bata na koga bi se kladili?
Fan sam nudisticke al me bed plus nemam s kim, plus nemam kad..Alo purgeri,
Jel točajete čunu u Jarunu?
Kad dodjes u Split ,imam ja nekog ko voli ic na plaze takve pa te spojim i da zgodan je i lip tako da nes morat gledati na drugu stranuFan sam nudisticke al me bed plus nemam s kim, plus nemam kad..
Na drugu stranuKad dodjes u Split ,imam ja nekog ko voli ic na plaze takve pa te spojim i da zgodan je i lip tako da nes morat gledati na drugu stranu
Jel taj tvoj pretendent dobro vidi? Pitam za prijateljicu?Kad dodjes u Split ,imam ja nekog ko voli ic na plaze takve pa te spojim i da zgodan je i lip tako da nes morat gledati na drugu stranu
Naravno ,raspolaze sa svim vrlinama koje su pozeljne kod muskarca nece se razocarati nijedna stranaJel taj tvoj pretendent dobro vidi? Pitam za prijateljicu?
Kad je tako sretno i berićetno im bilo! Nego, onaj neki napiše da kod tebe i nije baš ko u crkvi, ima li tu zere istine?Naravno ,raspolaze sa svim vrlinama koje su pozeljne kod muskarca nece se razocarati nijedna strana
Rekla sam ti lip zgodan obdaren i jako drag i zanimljiv . Sjeti me kad dodjes da se javimoNa drugu stranu
Top ee.. Oduvijek sam pokusavala tako nesto naci ali muskarci su sramezljiviji od zena...
A meni to ono cisto frendovski gledam...
Jedva cekanjee
Daaaaa......Rekla sam ti lip zgodan obdaren i jako drag i zanimljiv . Sjeti me kad dodjes da se javimo
To si moga procijeniti po mojim odgovorima al ok izbrisani su nemoze se vise naci. Cudno je da je on bio jednom u zakljucio takvo sto a drugi se vracaju gosti godinama i naglasavaju da nisu bili na ciscem urednijem i ugodnijem mjestu.. tako da ostavljam na procjenu onima sto su stvarno tu ne prolaznicima...najjaci mu je komentar izgled 4 od 10 o jadna ti san ruzna i nezgodnaKad je tako sretno i berićetno im bilo! Nego, onaj neki napiše da kod tebe i nije baš ko u crkvi, ima li tu zere istine?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|