danas se stvarno više piše. valjda jer očekuju tebe hahaJbt e jel moguce da ja danas ne stignem postove polovit koliko se pise
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
danas se stvarno više piše. valjda jer očekuju tebe hahaJbt e jel moguce da ja danas ne stignem postove polovit koliko se pise
Stidne dlake hahaSta brijete vi?
Kad cu imat nesto za napisat javim sedanas se stvarno više piše. valjda jer očekuju tebe haha
Javi se ako se predomisliš da ćeš primit nas nove hahaKad cu imat nesto za napisat javim se
Danas je 15.7. Znaci većini došla plaća e sad gleda narod kako pametno utrošit pare.Jaooo.. Koliko aktivnih clanova upravooo...
Bas sam se zainteresirao , koji je ovaj mangup iz Imotcog , jebo ga glupog .Jaooo.. Koliko aktivnih clanova upravooo...
Rasturamo od jutra.. Ne stignem ispratitBas sam se zainteresirao , koji je ovaj mangup iz Imotcog , jebogo glupog .
Imotski je cintar svita i vrilo mudrostiKad cu imat nesto za napisat javim se
Malena , ti dobro znaš da svijet čine ljudiRasturamo od jutra.. Ne stignem ispratit
Bitno meni da sam ja dobila svoju prvu recenzijuRasturamo od jutra.. Ne stignem ispratit
A Zagreb sprdnja na Beč i 'Peštu: jebiga...Imotski je cintar svita i vrilo mudrosti
Uf... Ajd bar je rekao da si medu najboljim do sadBitno meni da sam ja dobila svoju prvu recenziju
Dobit ćeš i mene krajem 8mjBitno meni da sam ja dobila svoju prvu recenziju
A ko zna di je sve do sad bio kad sam mu ja najbolja a ja neuredna komplicirana za nista skroz ... Odmah mi se sve otkazalo za danas i sutra ,ostajem bez posla jbt... Sig mogu li doc kod tebe u Zg cistiti kad kod sebe ne peremUf... Ajd bar je rekao da si medu najboljim do sad
upravo je pročitao. i mislio sam da si super. jbmti daleko mi taj split uhBitno meni da sam ja dobila svoju prvu recenziju
pa nije napisao da se ne perešA ko zna di je sve do sad bio kad sam mu ja najbolja a ja neuredna komplicirana za nista skroz ... Odmah mi se sve otkazalo za danas i sutra ,ostajem bez posla jbt... Sig mogu li doc kod tebe u Zg cistiti kad kod sebe ne perem
Necemo mi cistit ako dodesA ko zna di je sve do sad bio kad sam mu ja najbolja a ja neuredna komplicirana za nista skroz ... Odmah mi se sve otkazalo za danas i sutra ,ostajem bez posla jbt... Sig mogu li doc kod tebe u Zg cistiti kad kod sebe ne perem
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|