Imotski1950
Active member
Znao samMa gle ja sam penzioner sa malom penzijom nemozem ja takvo luksuzno auto kupiti...a naravno da nemam internet ...meni je plafon otici kod Olivere za 100kn..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znao samMa gle ja sam penzioner sa malom penzijom nemozem ja takvo luksuzno auto kupiti...a naravno da nemam internet ...meni je plafon otici kod Olivere za 100kn..
Kad si trosio kroz zivotZnao sam
Pa naravno da si toliko inteligentan da procjenis...Znao sam
Citam tePa naravno da si toliko inteligentan da procjenis...
E jbg nije to moj krug ljudi...
pogledaj komentar gore...dogodilo se i prije kad se Crystal tu vrtila. Kao u kafiću u pripizdini gdje je 'kobasica party' i slučajno šačica cura se pojavi.Jao opet tema ode u 3 pm...
Ocito ja moram neke ljubavne zapetljaje imat da odrzavamo ovo relativno pod kontrolom![]()
jesam. znao je mod biti seronja,ali ovo danas što pišu onda ne bi ni sekunde bili na forumu. on je malo previše onda privatizirao forumBio si i ti blokiran kolko se sjećam
O raspadu francuske indokine i ratu u vijetnamu.O ćemu uopće pišu maserka i ovaj kockoglavi iz imockog?
Hej Sombi vidim da ćeš opet ići kod Sig jel takjesam. znao je mod biti seronja,ali ovo danas što pišu onda ne bi ni sekunde bili na forumu. on je malo previše onda privatizirao forum
tako je. što se mora ,mora se haha. ti nebi?Hej Sombi vidim da ćeš opet ići kod Sig jel tak
Naravno da bi ali mene Sig neće primiti kužiš nažalosttako je. što se mora ,mora se haha. ti nebi?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|