Imotski1950
Active member
For youPoslusaj sam svoj savjet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
For youPoslusaj sam svoj savjet
Kad je lov na rake maserkoFor you
Ne bih rekla... I u legalnom biznisu imas pravo birati koga ces frizirati, koga ces posluzivati, kome ces postavljati plocice...U ilegali svak sam bira klijentelu...u legalnom biznisu to ponekad nije jednostavno...
Potpisujem.imaš besplatnu masažu od PatkaRadila je i maserka prije17 godina za 15 kn po satu cistila ulaze zgrade itd,konobarila za 70 kn smjenu,kladionica, ducan,cvjecarna ,sobarica, sto god je bilo u ponudi i za male pare manje nego se danas isti poslovi cijene itd jer je sef odredjivao koliko vrijedi neciji rad. Danas ja mogu radit sto hocu s kim hocu kada i na koji nacin...
Ja uđem u salon ili kafić i gospođa me neće uslužiti jer je eto ona tako odlučila ....inspektorat rada i počinju problemi....Ne bih rekla... I u legalnom biznisu imas pravo birati koga ces frizirati, koga ces posluzivati, kome ces postavljati plocice...
Zasto ne bi imao to pravo?
I zasto ne bi izabrao vise, ako je potraznja velika? Sam sebi jamu da kopas
Mozes mislit... Ti se bas i ne kreces po vani... Pola Zagreba nema pristup pojedinim lokalimaJa uđem u salon ili kafić i gospođa me neće uslužiti jer je eto ona tako odlučila ....inspektorat rada i počinju problemi....
Jer gazda odreduje s kim ce raditi, tko mu donosi novac a tko problem.Mozes mislit... Ti se bas i ne kreces po vani... Pola Zagreba nema pristup pojedinim lokalima
A koga vise navuc... nije ovo šangajMaserka ljubavi danas barem 500 zaradi
Dušo, nema rupe na Hvaru i Splitu koja drži do sebe a da me bar 2 puta nije izbacilo vani...neka dobra stara vremena...Mozes mislit... Ti se bas i ne kreces po vani... Pola Zagreba nema pristup pojedinim lokalima
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|