Sisata i guzata
Well-known member
Povjeruj..čitam i ne vjerujem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Povjeruj..čitam i ne vjerujem.
Navodiš stvari koje su identične u svakoj ilegalnoj branši, fuš keramičari, frizeri, kurve, dileri, apartmani...svak je gazda svoga posla...što to posebno naglašavaš?Povjeruj..
Da nema pravo nitko osim gazde obrta odredivati koliko vrijedi njegova usluga... Kao sto je npr sa ovim slucajevima koji se zgrazaju na Marijine uvjete.Navodiš stvari koje su identične u svakoj ilegalnoj branši, fuš keramičari, frizeri, kurve, dileri, apartmani...svak je gazda svoga posla...što to posebno naglašavaš?
Jedino ja ispodprosjećan uzgledaIliti ono seljacki... Prosjecan covjek radi za to 5 dana...
Niti mi radimo sto radi prosjecan covjek
Niti mene ili Mariju ili Maserku boli kurac za koliko para taj covjek radi kad su uvjeti postavljeni... A mozes ili ne moras ih prihvatit... Demokratsko pravo.
Zasto bi morala bransa biti ilegalna?Navodiš stvari koje su identične u svakoj ilegalnoj branši, fuš keramičari, frizeri, kurve, dileri, apartmani...svak je gazda svoga posla...što to posebno naglašavaš?
Pa hvala Bogu, čisto legitimno pitanjeHahah omega jel bio tko?
Poslusaj sam svoj savjetEvo za SiG jedan savjet..bolje mučat i bit smatran glupim/om nego progovorit i otklonit svaku sumnju.
Radila je i maserka prije17 godina za 15 kn po satu cistila ulaze zgrade itd,konobarila za 70 kn smjenu,kladionica, ducan,cvjecarna ,sobarica, sto god je bilo u ponudi i za male pare manje nego se danas isti poslovi cijene itd jer je sef odredjivao koliko vrijedi neciji rad. Danas ja mogu radit sto hocu s kim hocu kada i na koji nacin...Iliti ono seljacki... Prosjecan covjek radi za to 5 dana...
Niti mi radimo sto radi prosjecan covjek
Niti mene ili Mariju ili Maserku boli kurac za koliko para taj covjek radi kad su uvjeti postavljeni... A mozes ili ne moras ih prihvatit... Demokratsko pravo.
U ilegali svak sam bira klijentelu...u legalnom biznisu to ponekad nije jednostavno...Zasto bi morala bransa biti ilegalna?
Nemoze. ..ne moze doci do rijeci sam od sebePoslusaj sam svoj savjet
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|