Patak
Well-known member
Jesu crvene žarulje pitam za PatkaNista unaprijed .. ja naplacujem na odlasku masaze znam ja da si dida ti navikao na ege placat na vratima prije neg udjes al kod mene je atmosfera u salonu malo drugacija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesu crvene žarulje pitam za PatkaNista unaprijed .. ja naplacujem na odlasku masaze znam ja da si dida ti navikao na ege placat na vratima prije neg udjes al kod mene je atmosfera u salonu malo drugacija
Oprosti mu. I ja sam tebi sve uvrede.Cekao alficu da se pojavi :/
Patak...find a life
Daj mi link Pitam za Patka ne sombiaSlucajno ,stisla neki k na vrh isla sam vidit do kad ističu a nek stoji sad ..
Nah, nezna sta ga ceka. Kakve uvrede? Pa ja sam tebi govorio samo istinu... :/Oprosti mu. I ja sam tebi sve uvrede.
Bigi i ja ćemo mirno i dostojanstveno u hladu i na zidiću sa zidarkom sačekati kraj kraj.Nista unaprijed .. ja naplacujem na odlasku masaze znam ja da si dida ti navikao na ege placat na vratima prije neg udjes al kod mene je atmosfera u salonu malo drugacija
Kad čemo na pivu?Nah, nezna sta ga ceka. Kakve uvrede? Pa ja sam tebi govorio samo istinu... :/
Kad skupis pare, i muda da prvo nazoves.Kad čemo na pivu?
Boze oprosti mu, nezna sto cini !!!2766 stranica u birtiji lupetanja bez veze. Admin, daj resetiraj ovo,
I da mi otkriješ broj preko togaKad skupis pare, i muda da prvo nazoves.
venti taj će te još i pojebatiI da mi otkriješ broj preko toga
Broj? Ne treba ti. Poslao sam ti aplikaciju kako da dodjes do mene postajes pomalo naporan...I da mi otkriješ broj preko toga
Necu, nije te srece!venti taj će te još i pojebati
A ko će ga znativenti taj će te još i pojebati
Ko je tu gay, sorry?venti taj će te još i pojebati
To ono 24 kn?Broj? Ne treba ti. Poslao sam ti aplikaciju kako da dodjes do mene postajes pomalo naporan...
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|