hahaha ovo još nisam čuoSto je HEE dupli hepi end end
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahaha ovo još nisam čuoSto je HEE dupli hepi end end
Slucajno ,stisla neki k na vrh isla sam vidit do kad ističu a nek stoji sad ..Opa, maserka jesi ti to oglas obnovila, pa kaj bu to bilo...
Eto, vidiš da ne boli. Zasad.No shemale no trani no gay just women
Jaooo.... Ima jos bolja...A kad mene ne bude, preporuci me
seronjo ljubomorniBrusilicom?
Sad ce milijun poruka, jel moze jos koja slika da drkam doma na njuSlucajno ,stisla neki k na vrh isla sam vidit do kad ističu a nek stoji sad ..
za razliku od jučerKo ja danas...
Ne znam al vidim da ti znas hahSto pitaš kad znaš?
No problemos, javi kad dolaziš. Ja ću gospođi unaprijed platiti HEE.držim te za riječ
a šta to tebe jebe? ne moraš čitati ili biti tu. vidim da si pametan full@Patak evo pitanje. Pa dobro imaš li ti život? Kad god se logiram tu.....ti si tu.
Je li ovaj forum i trkeljanje po njemu vrhunac tvog svršavanja?
Sisatu i guzatu kužim. Ona je tu samo radi raspirivanja ovog foruma i održavanja ga na životu.
Možda je i jedan (spominjem ga u muškom rodu) od admina.
Btw, da nema vas nekoliko koji lupetaju bez veze, ovaj forum bi imao i besmisao.
Nego sto ce ,kaze gmail da ispraznim space od mogucih 15 gigaa ja iman jos mrvu . .Sad ce milijun poruka, jel moze jos koja slika da drkam doma na nju
Šta bi ti da nema meneJbt, koliki si ti jadnik
Cekao alficu da se pojavi :/Šta bi ti da nema mene
Nista unaprijed .. ja naplacujem na odlasku masaze znam ja da si dida ti navikao na ege placat na vratima prije neg udjes al kod mene je atmosfera u salonu malo drugacijaNo problemos, javi kad dolaziš. Ja ću gospođi unaprijed platiti HEE.
@Patak evo pitanje. Pa dobro imaš li ti život? Kad god se logiram tu.....ti si tu.
Je li ovaj forum i trkeljanje po njemu vrhunac tvog svršavanja?
Sisatu i guzatu kužim. Ona je tu samo radi raspirivanja ovog foruma i održavanja ga na životu.
Možda je i jedan (spominjem ga u muškom rodu) od admina.
Btw, da nema vas nekoliko koji lupetaju bez veze, ovaj forum bi imao i besmisao.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|