Haha ja ti imam godina ko SombiValjda si ti shvatio da se tu mora slikat za profil da bi se koristio forum.. aj slikaj ti sebe da vidimo kakav si
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Haha ja ti imam godina ko SombiValjda si ti shvatio da se tu mora slikat za profil da bi se koristio forum.. aj slikaj ti sebe da vidimo kakav si
Pitaj starce dozvolu da mi se javis. Zadnjih 2h ti govorim da me nazoves ali nemas muda. Javi se kad ih nadjes negdjeSamo da ti kažem da si i ti pička.
Nismo o godinama pricali vec o slikama i sto ja znam koliko ima sombi godina hahaHaha ja ti imam godina ko Sombi
Buraz. Ocemo pocet udarat ??Haha ja ti imam godina ko Sombi
Da te zovem u 2 ujutro?Pitaj starce dozvolu da mi se javis. Zadnjih 2h ti govorim da me nazoves ali nemas muda. Javi se kad ih nadjes negdje
Oces da sada napisem tvoj broj mobitela ??Da te zovem u 2 ujutro?
Koji je tvoj problem? Strpi se.Oces da sada napisem tvoj broj mobitela ??
Pa ti voliš lijepe mlade dečke a ja sam u srednjim godinama kao i Sombi hahaNismo o godinama pricali vec o slikama i sto ja znam koliko ima sombi godina haha
Nazovi me....Koji je tvoj problem? Strpi se.
A ja sam tamanPa ti voliš lijepe mlade dečke a ja sam u srednjim godinama kao i Sombi haha
Nazvat ću te da mi otkriješ tajnu životaNazovi me....
A volim jbg ,al to nema sad veze nikakve , ionako tu nitko osim sig nikad nije imao hrabrosti stavit slikuPa ti voliš lijepe mlade dečke a ja sam u srednjim godinama kao i Sombi haha
Taj,a zivota, posaljem ti sliku za par dana....ili hoces video ??Nazvat ću te da mi otkriješ tajnu života
Slike iz Afrike?Taj,a zivota, posaljem ti sliku za par dana....ili hoces video ??
I imaš moj broj?Sta god je tebi lakse. Moze i Novog Zagreba...
Pošalji porukuZelis da te nazovem, ili da ga javno napisem ?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|