Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa tak, preusminkan mi je, metroseksualac... A najzgodnija glumica je Barbara MoriNigdje veze, on ima svijetlu kosu. Jel ti se sviđa Fernando Colunga?, vidiš kako ima jake ruke.
Wtf opet?Ako nisi ti onda ne znam tko je.
Neovisno od SiG, mali makni se na vrijeme. Što god tražiš tu nećeš naći.Ventura makni se od SIG i napravi pauzu u ovom hobiju
Mislim da ti je to najbolje
I bolje da ne završim kao ti. Izgubio si duh, u svakoj poruci se osjeti da si isfrustriran.Neovisno od SiG, mali makni se na vrijeme. Što god tražiš tu nećeš naći.
Bravo za Venturuu!!!I bolje da ne završim kao ti. Izgubio si duh, u svakoj poruci se osjeti da si isfrustriran.
Ne traju,i to smo rijesilijoš traju svađe'
Ovo je jedna velika istina
Jbg možda si u pravu za duh i frustracije jer to dodje sa godinama ali ja ti iskreno savjetujem da se nakneš od kurvi dok ti nije kasno. Ostvari prvo normalan život (žena djeca i to) pa kasnije ponekad kod kurvi a ne da se zaljubiš u kurvu i tu traziš ljubav i budućnost a ona te ne pušta čim osjeti da izmičeš. Razmisli frende o tome.I bolje da ne završim kao ti. Izgubio si duh, u svakoj poruci se osjeti da si isfrustriran.
Ma to kod mene ne vrijedi..ako mi se ne svida odmah nece ni kasnijeA mislim da je i ovo Pogledajte prilog 604
Za zenu i djecu ste u pravuJbg možda si u pravu za duh i frustracije jer to dodje sa godinama ali ja ti iskreno savjetujem da se nakneš od kurvi dok ti nije kasno. Ostvari prvo normalan život (žena djeca i to) pa kasnije ponekad kod kurvi a ne da se zaljubiš u kurvu i tu traziš ljubav i budućnost a ona te ne pušta čim osjeti da izmičeš. Razmisli frende o tome.
Sad sam pod stresom...Ima nesto i za Sig
Pogledajte prilog 605
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|