Sisata i guzata
Well-known member
E ajde vrati se od kud si dosao i vrati mi Marijola, on je zanimljiviji sugovornik....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čitaj šta si pisala za njuJa je ne pljujem.. Ni ti ni ona niste moj rang, zasto o zasto bih vas pljuvala
Pa ako ćemo iskreno ti mene stalno spominješ na forumu.Somy vec ima godina tako da nije toliko osjetljiv.. Nece se zaljubiti
Mali dosadan si.. Ostavljali ste kod mene lovu da sam mogla kupit stan u Zagrebu u godinu danaVrh mi je kada si se usporedila s Ninom,cura 20 klasa iznad tebe i ne vjerujem da se kod nje ikad itko okrenuo za razliku od tebe
Ja se s tim necu usporedivat nikakoVrh mi je kada si se usporedila s Ninom,cura 20 klasa iznad tebe i ne vjerujem da se kod nje ikad itko okrenuo za razliku od tebe
Ne pisem previse poruka na ovom forumu ali pratim temu i stvarno mogu reć da se držiš nešto što sigurno nisi ...Ja je ne pljujem.. Ni ti ni ona niste moj rang, zasto o zasto bih vas pljuvala
Bas bacaš bombeMali dosadan si.. Ostavljali ste kod mene lovu da sam mogla kupit stan u Zagrebu u godinu dana
Kad ni ne možešJa se s tim necu usporedivat nikako
Ne, to su moji fanoviznaš tu dvojicu sig?
Mene ne zna, al ajd daj onda priliku mladiću u dvadesetim godinama i dokaži zaista dal si takva boginja a ne da laješ tu ( mali ptić, veliki krič)znaš tu dvojicu sig?
Kakvom mladicuMene ne zna, al ajd daj onda priliku mladiću u dvadesetim godinama i dokaži zaista dal si takva boginja a ne da laješ tu ( mali ptić, veliki krič)
A ima neke promjene raspoloženja iz dana u dan, ne kužim je ništa.Ne pali , vrijeđaš Venturu , ponižavaš ga , dosta više s time .
Ne znam nit ko si nit kak izgledaš samo vidim da se tu već mjesecima nešt kurčiš lolNe, to su moji fanovi
Ma da bar kritiziraju nego nemaju stila, samo cijucu bezveze, spava mi sene ljuti see odmah. podnesi i ti malo kritike
I sta to tebe jebe? Tj. Sta to tebe boli kurac?Ne znam nit ko si nit kak izgledaš samo vidim da se tu već mjesecima nešt kurčiš lol
Pa ja ti mogu prijateljski pomoci da nades curu ako zelisA ima neke promjene raspoloženja iz dana u dan, ne kužim je ništa.
Venty , Somy me je uvrijedio , zato sto sam mu rekao da je dosadan i ljigav s tim ulizivanjima prema SIG . Ako me neces ti branit , zovem Marijola odmahPa ako ćemo iskreno ti mene stalno spominješ na forumu.
Daj ga zovi, ovi su totalno nezanimljiviVenty , Somy me je uvrijedio , zato sto sam mu rekao da je dosadan i ljigav s tim ulizivanjima prema SIG . Ako me neces ti branit , zovem Marijola odmah
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|