Patak
Well-known member
Imam dva okaPatak sto ne glas tekmu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam dva okaPatak sto ne glas tekmu
Ma sve 5 ne brini Anada znam ali rijetko kad tko mi ode i imam preporuke jako dobre
tješi menePatak sto ne glas tekmu
aha hvala ti sad sam boljeMa sve 5 ne brini Ana
Pa šta više gledat?Patak sto ne glas tekmu
Bravo Ana samo pozitivaaha hvala ti sad sam bolje
samo ne volim tako to bolje da je došao i rekao mi sve i opalio mi šamar ako treba nego tako tu pisat
ahaBravo Ana samo pozitiva
Onaj tko traži pažnju je uvijek može nači a uvijek možeš ne smarat se lijepše utrošeno vrijemeaha
a sta reč ako on opet dođe i nešto bude govorio za mene molim vas da mu kažete da prestane i nazove me .
da a možda je pod tim nickom jedna osoba koja mi dovela probleme bila zvan ChuchaOnaj tko traži pažnju je uvijek može nači a uvijek možeš ne smarat se lijepše utrošeno vrijeme
da ma uskoro ću doma jedva čekamOnaj tko traži pažnju je uvijek može nači a uvijek možeš ne smarat se lijepše utrošeno vrijeme
Misli na nešto lijepšeda a možda je pod tim nickom jedna osoba koja mi dovela probleme bila zvan Chucha
mislim na bebu da bar budem trudna baš imam veliku željuMisli na nešto lijepše
Naravno Ana doči če pravi muškarac Ima ih mnogo Ne treba žuritimislim na bebu da bar budem trudna baš imam veliku želju
naravnoNaravno Ana doči če pravi muškarac Ima ih mnogo Ne treba žuriti
A ti ganjaš moju pažnju?Kaj Patak ganjas neki popust
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|