Patak
Well-known member
Ne smaraj se Ana nije ti do malog prsta Posljedica kad te nitko ne voli iz dječačkih dana plus coronapa..najlakše je pisat ajmo uživo riješit sve ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne smaraj se Ana nije ti do malog prsta Posljedica kad te nitko ne voli iz dječačkih dana plus coronapa..najlakše je pisat ajmo uživo riješit sve ...
pa da al neka prestane pisat o meniNe smaraj se Ana nije ti do malog prsta Posljedica kad te nitko ne voli iz dječačkih dana plus corona
Samo relax Ana lijepo na more i uživajpa da al neka prestane pisat o meni
jeSamo relax Ana lijepo na more i uživaj
Fali njemu mnogo više no nesmiješ mu to kazati mora sam shvatiti Ana samo opuštenoa znam ljut je jer mu se nisam javila jer imala nekog ili nisam uopče radila i sad je ljut i pizdi jer mu fali pička
aha hoču samo nek prestaneFali njemu mnogo više no nesmiješ mu to kazati mora sam shvatiti Ana samo opušteno
A da si sad na moru sunce zalazi a ti se brčkaš u moru a ne obračaš pažnju je puno boljesad me to ljuti tako kad se govori o meni iza leđa
da ili sa mojim u krevetu i mazim se to je najljepšeA da si sad na moru sunce zalazi a ti se brčkaš u moru a ne obračaš pažnju je puno bolje
E da odmah je svijet lijepše mjesto Bravo Anada ili sa mojim u krevetu i mazim se to je najljepše
je pa dođu tu i tamo neki idoti mi pa se galamim na njih i svašta im kažem jer me raspizdeE da odmah je svijet lijepše mjesto Bravo Ana
To je lijepo kad se pomirite Čuvate jedno drugo Bravo Anaja i dečko smo se posvađali i on mi kupio cvijeće bio ..i neki dan me iznenadio sa plesom ah živote
hočemoTo je lijepo kad se pomirite Čuvate jedno drugo Bravo Ana
Pa ima svega Ana ali i izbor je na nama najčešceje pa dođu tu i tamo neki idoti mi pa se galamim na njih i svašta im kažem jer me raspizde
da znam ali rijetko kad tko mi ode i imam preporuke jako dobrePa ima svega Ana ali i izbor je na nama najčešce
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|