Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Crni humor ali brinem se i ja... Stvarno cim nismo na okupu nesto me skljoca u srcuJbt stvarno sse brinem sto je sa Sombiem...Sig imas info...jebote da nije u zamrzivacu....to je tam kod njih normalno...
Pa nije ju samo Venti jebal nego i Mod,Sombi i Oldie i rekli su da je dobra u sexu i šteta kaj neprima nove i ja bi ju htio jebat jbgŠta opsjednuti sa sig . Kako znamo da nema kurac . Niti jedna recenzija o njoj čudno ajmo sigoljupci di su recenzije zanima me jel to nadrkavsnje porukama oli je stvarno . Jel uopće bio ko od forumaša osim ventya al on nije relevantan za recenzije jer je previše voli Morti je sig u stvari sigbb sisati i guzati i brkat i bradat .
#sigdokazidasizena
Sombi i oldie nis ne govore a mod ionako nije nikad niste reko o njoj jefumoPa nije ju samo Venti jebal nego i Mod,Sombi i Oldie i rekli su da je dobra u sexu i šteta kaj neprima nove i ja bi ju htio jebat jbg
A jos sad i dokazat da si zena,uz sve obaveze i to ...Jbt koliko obaveza danas... Na sve strane
Ej Sig trebas pomoc...tu sam....Jbt koliko obaveza danas... Na sve strane
Ma evo nezz kako... Ako slikam picku pitta ce da nije fejkA jos sad i dokazat da si zena,uz sve obaveze i to ...
A nije istina Sombi ju cijelo vrijeme hvali i kaže da mu je super druženje bilo sa njom kužišSombi i oldie nis ne govore a mod ionako nije nikad niste reko o njoj jefumo
Ju hvalio
Hvala Mirooo... Veceras sam u staroj kafani nadam se... Svi su dobro, bila nekidanEj Sig trebas pomoc...tu sam....
Ma nije zena ...vjeruj mi ja gledao u karte...Sombi i oldie nis ne govore a mod ionako nije nikad niste reko o njoj jefumo
Ju hvalio
Ej Sig slikaj pičku pa dokaži da si žena heheMa evo nezz kako... Ako slikam picku pitta ce da nije fejk
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|