Patak
Well-known member
Ponesi bolje vatrogasni aparat izgorit če stabloPonesem kruškovac, prikladniji je.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ponesi bolje vatrogasni aparat izgorit če stabloPonesem kruškovac, prikladniji je.
Nježno s foruma dok još možemo.
Ah vidim nije ti nježnost jača stranaNježno s foruma dok još možemo.
Ponesi bolje vatrogasni aparat izgorit če stabl
Mmmmmmmmmm.Odo ja spavati,mama me zove.Več je kasnoAh vidim nije ti nježnost jača strana
Neda se..Mmmmmmmmmm.Odo ja spavati,mama me zove.Več je kasno
Muško samKako ja znam šta si.Aj priznaj odmah
Luku noć svima na forumuNeda se..
Barem se netko zabavljaIiiideeeemmm.... Danas je nedelja....
Ne oprastam tvoja nedelaaa....
Ahahahhh.. Ovo grmi vcrs...
Slobodna vece...
E tek sada sam u dilemi. Jbg da si napisao "muškarac sam nisam žena" bilo bi jasno da si želio potvrditi sebe kao mušku osobu, jer ovako kad kažeš "čovjek" onda... pa i žena je čovjek!!!!!Čovjek sam nisam žena
"Mada nije pogodno varaj me slobodno..."Barem se netko zabavlja
Predivna pjesmaMeni se sviđa balada Caruso.Južno i otužno pogotovo ako je blizu rotora.
Odi kod nje, bit ce ti fora.Ova Luciferka puna tetovaža , al šta će joj s kalašnjikovom tetovaža .
Mad Max je na kraju obisao sve kurve grada Zagreba....Odi kod nje, bit ce ti fora.
Pa naravnoMad Max me lajka... MAD Max me voli...
Sisata i guzata, ali sad ozbiljno. Koji k.... ti non sto visiš ovdje? Mora da je neka frustracija ili jednostavno gušt potpaljivati nedojebane mlade dečke ili lupetati s istomišljinecima,"Mada nije pogodno varaj me slobodno..."
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|